Αθηναΐς Νέγκα: «Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη»
Πρωινές εκπομπές

Αθηναΐς Νέγκα: «Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη»

Αθηναΐς Νέγκα: «Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη»

Η δημοσιογράφος απάντησε για τη σύγκριση με τη Μαλβινά, τις γυναίκες στον χώρο των ΜΜΕ, τη συγχώρεση και τον χωρισμό της

Ερωτήσεις στην Αθηναϊδα Νέγκα πραγματοποίησε η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι εκείνη απάντησε.

«Δεν φτάνω τη Μαλβίνα ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Η Μαλβίνα ήταν πολλά πράγματα, ήταν εξαιρετική συγγραφέας και ίσως η τηλεόραση δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που τη γνώρισαν ως παρουσιάστρια να έρθουν σε επαφή με τη λογοτεχνία της. Μακάρι να είχα κάποια σχέση, καμία σχέση. Η Μαλβίνα δεν πατούσε στη γη, ήταν αλλού», δήλωσε χαρακτηριστικά για όσους τη θεωρούν «νέα Μαλβίνα».

Για τη συγχώρησε: «Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη. Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν “ωκεανούς” καλοσύνης και λένε δεν πειράζει. Όχι, δεν μπορώ. Ειδικά δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον για κάτι εγώ θα έκανα. Δηλαδή, είναι κάποιος πάρα πολύ αγενής, αφού εγώ βάζω τα δυνατά μου να είμαι ευγενική, γιατί κάποιος να είναι γάιδαρος. Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω γι αυτό».

Για τις γυναίκες στα ΜΜΕ: «Μα δεν είμαι γυναίκα, είμαι άντρας. Νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι ανδροκρατούμενα τα Μέσα και παραμένουν. Εγώ όταν ήμουν νέα δημοσιογράφος υπήρχαν φορές που έκλειναν οι πόρτες, ήμουν απ’ έξω και μου έλεγαν “μισό λεπτό, έχουμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό, τα λέμε σε λίγο”. Δεν μου κακοφαινόταν, θα έπρεπε όμως. Είμαι σε μία άλλη εποχή νομίζω, βρισκόμαστε σε ένα άλλο κεφάλαιο».

Για το διαζύγιό της και πώς το διαχειρίστηκε με τα ΜΜΕ: «Έχω χωρίσει επίσημα εδώ και ένα χρόνο. Εντάξει χωρίζουν οι άνθρωποι. Δεν έχω κανέναν ενδιαφέρον και με ρωτάνε για τα παλιά».

Για τα προβλήματα στις σχέσεις: «Υπάρχουν κατηγορίες προβλημάτων. Η μία είναι “δεν ξέρω αν με θέλει”, τι να κάνω για να με θέλει, αλλά και το ποιος έχει το πάνω χέρι».

Για τις κόρες της: «Και οι δύο, γύρω στα 3, 4 με είχαν ρωτήσει αν θα μείνουμε για πάντα εκεί. Δεν θυμάμαι τι τους απάντησα, αλλά ελπίζω να έχουν καταλάβει ότι δεν θα μείνουμε για πάντα μαζί».

Για το απαράδεκτο σχόλιο που έχει δεχθεί σε μία φωτογραφία που ανέβασε, δήλωσε: «Το καλοκαίρι ανέβασα μία φωτογραφία που ήμουν σε ένα παγκάκι και δεν έγραψα τίποτα άλλο παρά μόνο ότι είναι το αγαπημένο μου παγκάκι. Κάποιος το θεώρησε σωστό να γράψει τι χάλια, τι απαίσια, αυτή έχει λέπρα. Και πάλι χωρίς να πω κάτι ιδιαίτερο χιλιάδες άνθρωποι είχαν την καλοσύνη να μου συμπαρασταθούν. Όταν οι άνθρωποι μπορούν να μπούνε στη θέση σου, σε στηρίζουν. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ανθρώπους που με ακολουθούν, άρα με συμπαθούν. Θεώρησαν σωστό να με υποστηρίζουν. Σε στηρίζουν οι άλλοι όταν μπορούν να μπούνε στη θέση σου».

Διαβάστε ακόμα

Αθηναΐς Νέγκα: «Έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα και την πάθησή μου»