Αχιλλέας Μπέος – Νέα Φιλαδέλφεια: «Τεράστιες ευθύνες έχουν οι παράγοντες των ΠΑΕ και η αστυνομία»
Πρωινές εκπομπές

Αχιλλέας Μπέος – Νέα Φιλαδέλφεια: «Τεράστιες ευθύνες έχουν οι παράγοντες των ΠΑΕ και η αστυνομία»

Αχιλλέας Μπέος – Νέα Φιλαδέλφεια: «Τεράστιες ευθύνες έχουν οι παράγοντες των ΠΑΕ και η αστυνομία»

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου μίλησε για τα αιματηρά επεισόδια που κόστισαν τη ζωή ενός ανθρώπου

Τα πυρά του στις Αρχές που δεν ενεργοποιήθηκαν καθώς και στους παράγοντες που φέρουν ευθύνη για την οπαδική βία εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα» σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον Μιχάλη Κατσουρή.

Ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της τοπικής ομάδας ανέφερε:

«Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος, μία ψυχή με έναν απαράδεκτο τρόπο. Αισθάνομαι προδομένος. Θα μας πουν οι ένστολοι πως επέτρεψαν για χίλια και πλέον χιλιόμετρα χωρίς να τους σταματήσει κανένας 100 φασίστες από την Κροατία; Πώς μπήκανε και δημιουργήσανε αυτό το χάος; Θα μπορούσαν να σταματήσουν στην Πάτρα ή κάπου αλλού, έχει ευθύνη η αστυνομία.

Τεράστιες ευθύνες έχουν και οι παράγοντες των ΠΑΕ. Θεωρώ από το γήπεδο και μέσα, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η κάθε ΠΑΕ, ωστόσο ο νόμος δεν επιτρέπει σε εμάς να κάνουμε σωματικό έλεγχο διότι αυτό το κάνει η αστυνομία. Έχετε δει εσείς σε κάποιο γήπεδο να μην υπάρχει κροτίδα ή καπνογόνο; Τον έλεγχο τον έχει αποκλειστικά η ΕΛΑΣ».

Και πρόσθεσε:

«Μπορεί ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Μελισσανίδης ή ο κ. Αλαφούζος να κλείσουν έναν σύνδεσμο; Όχι βέβαια. Το κράτος όμως μπορεί αν το νομοθετήσει. Θα πάει ο εισαγγελέας να βάλει λουκέτο. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουν λύση σε ένα θέμα που ταλανίζει την κοινωνία. Δεν με ενδιαφέρουν εμένα τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα μαύρα. Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς. Να επιστρέψει η χαρά στο γήπεδο και όχι η αλητεία! Αυτοί που νομοθετούνε δεν γνωρίζουν το αντικείμενο. Εγώ πάντα μιλάω ως παράγοντας και όχι ως πολιτικό πρόσωπο».

Τέλος, εμφανίστηκε μετανιωμένος για αμφιλεγόεμενες δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν.

«Έχω μετανιώσει για διάφορες δηλώσεις μου. Πλέον είμαι σε μία θέση να κρίνω το τότε με το τώρα. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας, να μην πατήσουν ξανά οι αληταράδες ούτε στον περιβάλλοντα χώρο του κάθε γηπέδου».