Baby Lasagna: «Η αγαπημένη μου συμμετοχή της Eurovision ήταν οι Lordi το 2006»
Πρωινές εκπομπές

Baby Lasagna: «Η αγαπημένη μου συμμετοχή της Eurovision ήταν οι Lordi το 2006»

Baby Lasagna: «Η αγαπημένη μου συμμετοχή της Eurovision ήταν οι Lordi το 2006»

Όσα είπε για το Zari της Μαρίνας Σάττι

Ο Baby Lasagna, το φαβορί του φετινού διαγωνισμού της Eurovision δίνει τις δικές του προβλέψεις για τον σημερινό ημιτελικό, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Μου αρέσουν οι βαλκανικές χώρες, οπότε πιστεύω ότι, δεν ξέρω, είναι δύσκολο για εμένα να πω τις 5 καλύτερες, γιατί δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν»,. δήλωσε αρχικα.

Όσο για την αγαπημένη του συμμετοχή στη Eurovision, απάντησε: «Θυμάμαι όταν είδα Eurovision για πρώτη φορά στη ζωή μου, νομίζω ήμουν 8 χρονών και ήταν 2006 ή κάπου εκεί δεν θυμάμαι, αλλά οι Lordi με το Hard Rock Hallelujah, ήταν η πρώτη φορά που είδα και ήταν η αγαπημένη μου συμμετοχή γιατί ακόμα ακούω αυτό το τραγούδι και ακόμα αγαπώ το συγκρότημα».

Για την αγαπημένη του ελληνική συμμετοχή, τόνισε: «Η φετινή συμμετοχή είναι απολύτως τέλεια. Λατρεύω αυτό το τραγούδι».

Για το μήνυμα που θέλει να περάσει με το τραγούδι του στην Ευρώπη, μέσω της Eurovision, δήλωσε: «Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους ότι η ευτυχία δεν έρχεται από τα λεφτά, η ευτυχία δεν έρχεται από το Instagram,  δεν έρχεται από οτιδήποτε άλλο, αλλά από την καρδιά και το μυαλό. Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να δοκιμάσουμε λίγο περισσότερο να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και όχι να αγαπάμε τους εαυτούς μας τόσο πολύ».

 Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνα: «Ο θεσμός της Eurovision είναι τόσο μεγάλος που μπήκε και η πολιτική στη μέση»