Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί οι γυναίκες του στέλνουν ερωτικά γράμματα; «Εντάσσεται στην κατηγορία της σεξουαλικής παραφιλίας»
Πρωινές εκπομπές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί οι γυναίκες του στέλνουν ερωτικά γράμματα; «Εντάσσεται στην κατηγορία της σεξουαλικής παραφιλίας»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί οι γυναίκες του στέλνουν ερωτικά γράμματα; «Εντάσσεται στην κατηγορία της σεξουαλικής παραφιλίας»

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν εξήγησε τι είναι η «υβριστοφιλία»

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ειδικά της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, καταθέτοντας μάλιστα κατά του καταδικασμένου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Βλέπουμε και ακούμε πολλά αλλά δεν πρέπει να δούμε εκπλήξεις γιατί θα σημάνει την εκφύλιση των ειδεχθών εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί» σχολίασε για την έφεση του συζυγοκτόνου ώστε να σπάσει τα ισόβια.

«Δεν είναι τόσο απλό το φαινόμενο και της συγκεκριμένης κυρίας και γενικώς για όλα αυτά τα γράμματα που έχει λάβει όχι μόνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Πρώτος το είχε παρατηρήσει ένας πολύ μεγάλος ψυχολόγος στην Αμερική και το είχε εντάξει στην κατηγορία της σεξουαλικής παραφιλίας» είπε αναφερόμενη στη Σοφία Τερεσένκο και εξηγώντας τι σημαίνει όταν γυναίκες έλκονται ερωτικά από δολοφόνους.

«Αυτό το φαινόμενο της υβριστοφιλίας έχει δύο μορφές, η επιθετική και η παθητική. Η παθητική είναι όταν απλά είναι ερωτευμένη μια γυναίκα με κάποιον δολοφόνο, ελπίζει ότι θα αθωωθεί, πιστεύει ότι είναι αθώος και ότι κάποια στιγμή θα τον συναντήσει. Η επιθετική μορφή είναι πολύ πιο επικίνδυνη γιατί αυτές οι γυναίκες κάνουν τα πάντα για να συναντήσουν τον εγκληματία, καταθέτουν κιόλας σε δικαστήρια, πολλές φορές μπλέκουν τις δίκες γιατί μπορεί να βάλουν και άλλα άτομα μέσα  χωρίς να είναι αληθινά, ψευδομαρτυρούν γιατί ο στόχος τους είναι να αθωωθεί ένας δολοφόνος» εξήγησε.

«Από όλα αυτά που μου εξιστορούσε η Καρολάιν είχα φτιάξει το παζλ μιας προσωπικότητας ναρκισιστικού στυλ.

Κατ’ εμέ είναι ένας άνθρωπος ψυχρός, χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης και αμοραλιστής, δεν έχει τύψεις συνείδησης. Το ότι έχει διαστρεβλώσει την όλη κατάσταση είναι ένα φαινόμενο που το κάνουν άνθρωποι με χειριστική προσωπικότητα» ανέφερε.

«Το κίνητρο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, αν πάρουμε όλη την εικόνα του τόπου του εγκλήματος, ένας χειριστικός άνθρωπος το θύμα του το βλέπει σαν προέκταση δική του και δεν δέχεται το “φεύγω”. Από την πρώτη στιγμή στο πρώτο ραντεβού αρχίζει να μου λέει ο σύζυγος πόσο ευτυχισμένοι είναι. Η Καρολάιν δεν μιλούσε. Μένω με την Καρολάιν και η πρώτη της κουβέντα είναι “θέλω να πάρω το παιδί και να φύγω από το σπίτι”» ανέφερε. «Δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια τη μαμά της για παράδειγμα. Ήταν ένα παιδί με αξιοπρέπεια και δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους και αυτό ήταν το λάθος της» είπε ακόμα.

«Το σκηνικό του φόνου δεν ήταν σκηνικό ληστείας. Καταρχήν ήταν το σκυλί, που ήταν σχετικό με την Καρολάιν, για μένα αυτή είναι η εξήγηση. Ποιος ληστής βάζει το παιδάκι δίπλα στο σώμα της άψυχης μητέρας;» είπε ακόμα.