Μπάρκα κατά Κονδυλάτου: «Δεν αναπαράγεται με τη δουλειά του και βρίσκει άλλους τρόπους…»
Πρωινές εκπομπές

Μπάρκα κατά Κονδυλάτου: «Δεν αναπαράγεται με τη δουλειά του και βρίσκει άλλους τρόπους…»

Μπάρκα κατά Κονδυλάτου: «Δεν αναπαράγεται με τη δουλειά του και βρίσκει άλλους τρόπους…»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παίχτηκαν οι δηλώσεις Π. Κονδυλάτου και η Δανάη Μπάρκα σχολίασε την ''αισθητική'' που τον ενοχλεί

Οργή προκάλεσαν στην Δανάη Μπάρκα οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου και αποφάσισε να τις σχολιάσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Δεν ήμασταν καν σίγουροι για το αν πρέπει να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις, σκεφτήκαμε αν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιες απόψεις; ή πρέπει να λέμε ”έλα μωρέ τώρα άστο”. Από την άλλη επειδή έχουμε την πρωτοκαθεδρία σε αυτήν την εκπομπή, για ευνόητους λόγους… Είπαμε να πούμε και εμείς την άποψή μας. Επειδή το θέμα όντως με αφορά σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας».

«Εγώ πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν αιχμηρές δηλώσεις γιατί ξέρουν ότι θα υπάρχει αναπαραγωγή και γιατί μπορεί αυτό τον καιρό με την δουλειά του ο καθένας να μην αναπαράγεται και βρίσκει άλλους τρόπους να αναπαραχθεί. Παρότι μια φορά που τον φιλοξενήσαμε, περάσαμε υπέροχα, όχι απλά θα διαφωνήσω αλλά θα προσπαθήσω να είμαι ευγενής.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείται αυτή η τάση.

Καταρχάς το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν οι γιατροί μας. Δηλαδή αν εγώ φέρω αυτή την στιγμή που έχω παραπάνω κιλά ένα χαρτί γιατρών, που όντως οι εξετάσεις μου να είναι καταπληκτικές, θα σταματήσει να ασχολείται;

Εντάξει το θεωρώ τραγικό.

Κι εμείς μπορεί να έχουμε σχολιάσει κατ’ ιδίαν το στυλ του κ. Κονδυλάτου. Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Δεν θα επιλέξω να αναπαραχθώ κρίνοντας κάποιον άλλον.

Διαφωνώ κάθετα και πραγματικά θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να ταμπελιάζουν τους ανθρώπους με το υγιεινό και το ανθυγιεινό. Ίσα ίσα που θεωρώ πως είναι εκπληκτικό που οι διαφημίσεις το έχουν κάνει».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: