Αργυράκη για την πτώση της: «Φοβήθηκα ότι θα τον κάνω χαλκομανία»
Πρωινές εκπομπές

Αργυράκη για την πτώση της: «Φοβήθηκα ότι θα τον κάνω χαλκομανία»

Αργυράκη για την πτώση της: «Φοβήθηκα ότι θα τον κάνω χαλκομανία»

Η τραγουδίστρια μίλησε για το ατύχημα που είχε σε συναυλία της και τον λόγο που δεν κρατήθηκε από κάποιον άνθρωπο όταν έπεσε

Σοκαριστικό ατύχημα είχε το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Θεσσαλονίκη, σκόνταψε πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα να πέσει από κάτω και να ανησυχήσει όλους όσοι ήταν εκεί και μέχρι την πτώση της, την απολάμβαναν να τραγουδάει.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» τόσο για το περιστατικό, όσο και για τα κιλά, τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα. 

«Κινδύνευσα πάρα πολύ και κάθε μέρα που περνάει και το σκέφτομαι λέω πόσους αγίους να είχα μαζί μου. Θυμάμαι τη λαοθάλασσα, τον πολύ κόσμο που αυτό μου έφερε υπερένταση χαράς και με έκανε να χορεύω πολύ και εκεί που έκανα μια χορευτική κίνηση, σκόνταψα πάνω στο μόνιτορ. Σαν κάποιος να με έσπρωξε, αφού λέω μπορεί να είναι και μάτι αυτό.

Είδα έναν άνθρωπο αριστερά και λέω τώρα να τον πιάσω να σωθώ; Μετά λέω αν τον πιάσω και βρεθεί από κάτω κι εγώ από πάνω θα τον κάνω… χαλκομανία και θα είχε πρόβλημα εκείνος».

Για το σχόλιο στην κόρη της για τα κιλά τους, απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να πει για τα κιλά, που κακώς λέει. Η κόρη μου τα αντιμετωπίζει πάρα πολύ ωραία αυτά κι εγώ επίσης».

«Η Εβελίνα θα μπορούσε να έχει δική της εκπομπή. Έχω πάψει να ζητάω εγγόνι από την κόρη μου. Ο γιος μου έχει σχέση με μια γυναίκα από την Ταϊλανδή. Μιλάει αγγλικά και ο γιος μου της έχει μάθει και αρκετά ελληνικά. Με τον άνδρα μου τσακώνομαι γιατί τρώω πολύ και άτσαλα και λέει ότι αγαπώ τα σκυλιά μου περισσότερο από αυτόν».

Η ίδια αποκάλυψε πως ένας φαν, την έκανε πίνακα.

«Με ζωγράφισε κάποιος και με έκανε πολύ ωραία. Από τη λαχταρά του να μου τον δώσει, πέρασε μέσα από την τζαμαρία της πολυκατοικίας».

Το εμετικό σχόλιο

Ένα σχόλιο στα social media από εκείνα που σου προκαλούν αηδία είχε δεχτεί η Εβελίνα Νικόλιζα στον λογαριασμό της στα social media.

Το σχόλιο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόσεξε μην φας καμιά σούπα σαν τη μάνα σου… 150 κιλά αυτή, 200 εσύ, όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει νοσοκομείο να σας περιθά(λ)ψει».

Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει προσωπικά στο άτομο που της έστειλε το μήνυμα, πάρα μοιράστηκε το συναίσθημά της με τους followers της: «Πιστεύετε θα σταματήσει ποτέ να με τρομάζει αυτός ο κόσμος;».

Εβελίνα Νικόλιζα: Το εμετικό σχόλιο για την ίδια και τη μητέρα της – «150 κιλά αυτή, 200 εσύ… »

Διαβάστε ακόμα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια»