Μπέσσυ Αργυράκη: Μιλά για το ατύχημα που είχε – «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια»
Πρωινές εκπομπές

Μπέσσυ Αργυράκη: Μιλά για το ατύχημα που είχε – «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια»

Μπέσσυ Αργυράκη: Μιλά για το ατύχημα που είχε – «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια»

Παίρνει εξιτήριο μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε

Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε η Μπέσσυ Αργυράκη σε συναυλία που συμμετείχε στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγουδίστρια έπεσε από την σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και μετέβη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ακόμη και τώρα, χωρίς να κινδυνεύει.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #YES» για όσα συνέβησαν αλλά και ευχαρίστησε και τους γιατρούς αλλά και την Εβελίνα Νικόλιζα που ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή.

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ που η νευρολόγος χόρευε συμπτωματικά ήταν εκεί και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν.

Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν μπροστά στην σκηνή, με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου που πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια.

Ελαφρώς αστειευόμενο θα πω για πρώτη φορά ότι ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα – άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και τώρα ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω παράλυτη.

Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν.

Το κούτελό μου είχε χτυπήσει. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα αλλά με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση».

Διαβάστε επίσης

Μπέσσυ Αργυράκη: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο, μετά την πτώση από τη σκηνή