Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν θα συμμετέχω σε talent show, θα ασχοληθώ με την πολιτική»
Πρωινές εκπομπές

Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν θα συμμετέχω σε talent show, θα ασχοληθώ με την πολιτική»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν θα συμμετέχω σε talent show, θα ασχοληθώ με την πολιτική»

Τι είπε για τις πυρκαγιές, αλλά και την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα

Για τις συναυλίες που έχει προγραμματίσει, το σπίτι της που κάηκε στις πυρκαγιές πριν από δύο χρόνια, αλλά και την ενασχόλησή της με την πολιτική, μίλησε μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes».

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμουν πολύ επιφυλακτική εάν θα τραγουδήσω, γιατί κι εγώ όπως και όλη η Ελλάδα συμπάσχει με αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι τραγικό, το οποίο απ’ ό,τι θυμάστε το έχω βιώσει κι εγώ πριν από 2 χρόνια στον Πευκενέα, που κάηκε το σπίτι μας. Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα να χάνεται το βιός μιας ζωής από τη μια στιγμή στην άλλη», δήλωσε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη για τις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας.

Για το αν έχει δεχτεί προτάσεις από talent shows, ξεκαθάρισε: «Μου είχε γίνει μία πρόταση αλλά επειδή έχω μπει σε μία διαδικασία να ασχοληθώ με την πολιτική σε ευρύτερη κλίμακα, δηλαδή να κάνω το επόμενο βήμα, θα κατέβω στην Περιφέρεια, οπότε δεν θα μπορέσω».

Για το αν θα συνεργαζόταν με την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή απάντησε: «Θα ρωτούσα και την ίδια αν θα ήθελε. Είναι έξυπνη ιδέα αυτή. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, διότι είναι δίπλα σε μία δασκάλα, τη Ναταλία Γερμανού, την οποία εάν την παρακολουθεί και μαθαίνει από αυτήν, θα έχει πάρα πολύ καλή συνέχεια. Εγώ την ήθελα στο τραγούδι αλλά είναι αρκετά έξυπνη για να αποφασίσει πού θέλει να είναι».

Αναφορικά με τον αείμνηστο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, τόνισε: «Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς δεν λέιπει μόνο σε εμένα, λείπει σε όλη την Ελλάδα γι αυτό φροντίζω στις συναυλίες μου να τον έχουμε κοντά μας μέσα από τα τραγούδια του. Ακούγεται και η φωνή του και είναι μεγάλη συγκίνηση»,

Διαβάστε ακόμα

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Αυτός είναι ο ρόλος του Μελέτη Ηλία στη σειρά

«Σασμός» spoiler: Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς δεν έγινε!