Μπέσσυ Αργυράκη: «Χτύπησα το κουδούνι και τους έπιασα επ’ αυτοφώρω»
Πρωινές εκπομπές

Μπέσσυ Αργυράκη: «Χτύπησα το κουδούνι και τους έπιασα επ’ αυτοφώρω»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Χτύπησα το κουδούνι και τους έπιασα επ’ αυτοφώρω»

«Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι...»

Με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει σχέση της στο παρελθόν ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της καθώς έχει συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου.

«Λέω την ηλικία μου κάθε φορά που με ρωτάνε, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα της γιαγιάς για κάποιο λόγο. Ας έρθει το μωράκι και θα βρω χρόνο… Το μυστικό του γάμου με τον άντρα μου είμαι ότι αφήνουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν».

«Πήγα και χτύπησα το κουδούνι, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στη συνέχεια για τον σύζυγό της ενώ κατέθεσε και τη δική της δυσάρεστη εμπειρία με… απιστία.

«Ζηλεύω τον άντρα μου, εκείνος μαγειρεύει πολύ καλά και εγώ δεν ξέρω καθόλου. Ένα από τα αποτυχημένα πιάτα μου είναι οι πατάτες με αυγά. Τα αυγά κάηκαν και οι πατάτες ήταν άψητες. Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι ένα δαχτυλίδι όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μας. Στη γέννηση της κόρης μας έκανε… έκπτωση και μου πήρε ένα πλυντήριο ρούχων. Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος. Στάθηκα πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και στην ευγένεια και την ποιότητά του».

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Περίμενα να δω και… είδα. Πήγα και χτύπησα το κουδούνι, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω».

Διαβάστε επίσης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου στο Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα»