Μπέσσυ Μάλφα: Η επική απάντηση που δίνει όταν την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα»
Πρωινές εκπομπές

Μπέσσυ Μάλφα: Η επική απάντηση που δίνει όταν την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα»

Μπέσσυ Μάλφα: Η επική απάντηση που δίνει όταν την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα»

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για όλα στον Άρη Καβατζίκη

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη για την οικογένεια της, τον προσδιορισμό της σαν γυναίκα, πως ερωτεύτηκε τον σύζυγο της και τα επαγγελματικά της.

Αναφερόμενη στους σελέμπριτις της εποχής και τις προσβολές, είπε:

«Όλοι είμαστε κανονικοί απλά στην προσπάθεια μας να φανούμε ή να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να βγει αυτό που είναι της μόδας τελευταία το λεγόμενο celebrity ή σταρ. Όλοι είμαστε celebrity και χαρούμενοι στην Ελλάδα πια, την ώρα που καταστρεφόμαστε ως χώρα».

«Την προσβολή την αντιμετωπίζω με ευθύτητα. Ένα παράδειγμα προσβολής είναι εάν μου πουν “ααα, σε ξέρω είσαι η γυναίκα του Φατσέα”, λέω εγώ “συγγνώμη είστε και κυρία, δεν είμαι η γυναίκα κανενός, ονομάζομαι Μπέσσυ Μάλφα”. Αυτό είναι μια ευγενική απάντηση σε κάτι που μπορεί να μην ήθελε να σε προσβάλλει ο άλλος αλλά έμενα με προσβάλλει. Το 2023 δεν ανήκει κανένας σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το γενικό καλό».

Επίσης αναφέρθηκε στα παιδιά της και τον σύζυγο της Γεράσιμο Σκιαδαρέση:

«Οι κόρες μας είναι αυτόφωτα πλάσματα, απλά είχα την τύχη να είναι συγγενείς μου, ήρθαν στην οικογένεια μου και είμαι χαρούμενη που έχω ανθρώπους να συζητάω, το ίδιο ισχύει και για τον γιο μου. Ο Γεράσιμος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ήμασταν έξυπνοι στο να συναντηθούμε».

«Ερωτεύτηκα τα πάντα στον σύζυγό μου, το μυαλό κάνει και το έξω και αντίστοιχα το έξω κάνει και το μέσα. Στην αρχή κυνηγήσαμε ο ένας τον άλλον γιατί και αυτός δεν ήταν εύκολος. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, άργησε να γίνει η σχέση όταν σταμάτησα να το κυνηγώ, με κυνήγησε αυτός. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα με μια απιστία, είμαι μεγάλη. Αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου, νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την σχέση μου μαζί του πλέον».

«Στο σπίτι οι κόρες μου πάντα έγραφαν στοίχους και μάλιστα στα αγγλικά. Δεν σκεφτόμουν ότι έχουν ταλέντο, το θεωρούσα κανονικό, τρόπο έκφρασης. Ο γιος μου Γιάγκος αγαπάει τις αδελφές του αλλά είναι σε έναν άλλον κόσμο. Είναι στον κόσμο των μαθηματικών, θέλει να γίνει μηχανικός αεροδιαστήματος».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο απόσπασμα: