Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό μπροστά στη Σίσσυ»
Πρωινές εκπομπές

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό μπροστά στη Σίσσυ»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό μπροστά στη Σίσσυ»

«Ήταν μία χρονιά δύσκολη με τεράστιο ανταγωνισμό»

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά το τέλος της πρωινής της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια σχολίασε με άκρως χιουμοριστικό τρόπο τις δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου ότι είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια.

«Στεναχωριέμαι, και γκρίνιαζα τόσο καιρό, έλεγα ότι ήμουν κουρασμένη, και άντε να τελειώσουμε. Είχα από το βράδυ μία αναστάτωση, ένα φτερούγισμα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν περίεργα. Με τους συνεργάτες μου, είμαστε σαν οικογένεια και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. δεν γνωρίζω αν η τηλεοπτική μας οικογένεια θα παραμείνει, θα τα μάθετε από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Θέλω η ομάδα μας να παραμείνει ως έχει και είναι κάτι που το διεκδικώ από το κανάλι. Θέλω ως παρουσιάστρια να διεκδικήσω ανθρώπους που με κάνουν να νιώθω ασφάλεια κα έχουμε χημεία.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου αφήνει μία γλυκιά γεύση. Ρίξαμε πολλή δουλειά, είχαμε πολλά εμπόδια και ευτράπελα όπως σε όλες τις εκπομπές. Ήταν μία χρονιά δύσκολη με τεράστιο ανταγωνισμό, όλοι παίζουμε τα ίδια θέματα, εμείς διαφοροποιηθήκαμε ως προς τον τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ τον Παύλο για τα καλά του λόγια. Τα αποδέχομαι με μεγάλη μου χαρά αλλά δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό μπροστά στη Σίσσυ. Με την Σίσσυ Χρηστίδου ο Παύλος είναι τρομερό δίδυμο και φαντάζομαι το είπε χαριτωμένα!».