Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω θυμό αυτή τη στιγμή με τον κύριο Ιάσoνα Τριανταφυλλίδη»
Πρωινές εκπομπές

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω θυμό αυτή τη στιγμή με τον κύριο Ιάσoνα Τριανταφυλλίδη»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω θυμό αυτή τη στιγμή με τον κύριο Ιάσoνα Τριανταφυλλίδη»

Η παρουσιάστρια πήρε θέση στις κριτικές που ασκεί ο κριτικός κινηματογράφου

Τις κριτικές που έχει ασκήσει τις τελευταίες ημέρες ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και τα λόγια που έχει ανταλλάξει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, θέλησε να σχολιάσει η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Έχω θυμό γιατί τον ενοχλεί απ’ ότι καταλαβαίνω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει παιδεία και βγάζει πάρα πολλά λεφτά. Αυτό έκανε bold σε αυτά που έλεγε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη συνέντευξή του και συνέχισε: «δεν είναι ο μόνος ο Γρηγόρης, δηλαδή φέρτε μου όλους τους παρουσιαστές και όλους αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση μπροστά, δεν είναι όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίου, δεν έχουν όλοι κάποιο πτυχίο. Ίσα ίσα, θα μπορούσε να είναι και θετικό παράδειγμα ο Γρηγόρης, ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην πήγε πανεπιστήμιο, αλλά να τα κατάφερε. Είναι ένας αυτοδημιούργητος, κατάφερε, έφτιαξε μια σπουδαία καριέρα και μπράβο του που βγάζει και καλά λεφτά. Γιατί αυτό είναι μεμπτό δεν καταλαβαίνω».

«Για εμένα αυτό είναι και ένα θετικό πρότυπο στην κοινωνία. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, αλλά εξελίσσεται και γίνεται και καλύτερος. Ασχολήθηκε με τον εαυτό του, δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες του, ψάχνεται. Ας κάνει γενικό σχόλιο, έχει εμμονή με τον Γρηγόρη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.