Μπέττυ Μαγγίρα για Αλευρά – Καλούτα: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους…»
Πρωινές εκπομπές

Μπέττυ Μαγγίρα για Αλευρά – Καλούτα: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους…»

Μπέττυ Μαγγίρα για Αλευρά – Καλούτα: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους…»

Το σχόλιό της για όσα ειπώθηκαν από το παρουσιαστικό δίδυμο της Eurovision

Στον απόηχο της Eurovision οι εκπομπές εξακολουθούν να ασχολούνται με όσα συνέβησαν τη λαμπερή βραδιά της 11ης Μαΐου αλλά και τα παρατράγουδα που τη συνόδευσαν.

Ένα από τα πιο συζητημένα θέματα αυτό της αδύναμης – σύμφωνα πάντα με τις κριτικές που ακούστηκαν – παρουσίασης του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι υπέπεσαν σε λάθη και αδυναμίες που «χτύπησαν» αρνητικά στο αυτί του τηλεθεατή.

Ο Θανάσης Αλευράς απάντησε για όλους και για όλα στη RealLife με την Μπέττυ Μαγγίρα να παίρνει σειρά και να σχολιάζει τον απολογισμό του.

«Θεωρώ ότι ο Ζερόμ και ο Θανάσης μπήκαν σε μια διαδικασία, επειδή ενοχλήθηκαν, με τα σχόλια που άκουσαν, να απαντήσουν με θυμό. Και νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Δεν είναι κακό που δεν ξέρει τη διάδοχο, στέλνουμε τον Θανάση γιατί μας αρέσει σαν καλλιτέχνης, το χιούμορ του, όλα αυτά που πρεσβεύει.

Όμως, πάει εκεί και είναι η φωνή της Ελλάδας για να δούμε εμείς έναν διαγωνισμό. Θέλω να δω αυτή που βλέπω ποια είναι, πρέπει να μου το πει αυτός που εκφωνεί και παρουσιάζει. Θα προτιμούσα να πει αντί δεν μου αρέσουν οι μπάμιες, συγγνώμη παιδιά το κάναμε πρώτη φορά, κάναμε και κάποια λάθη. Σας ζητούμε συγγνώμη. Νομίζω τότε κανείς δεν τους έλεγε κάτι» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού για Αλευρά – Καλούτα: «Δεν με πειράζει που δεν ήξεραν τη Βασίλισσα της Σουηδίας, αλλά θα ήθελα…»