Breakfast @Star: Μουσικοχορευτικό «αντίο» και το «καυτό» φιλί Ελένης – Ετεοκλή
Πρωινές εκπομπές

Breakfast @Star: Μουσικοχορευτικό «αντίο» και το «καυτό» φιλί Ελένης – Ετεοκλή

Breakfast @Star: Μουσικοχορευτικό «αντίο» και το «καυτό» φιλί Ελένης – Ετεοκλή

Ποιους ευχαρίστησαν οι παρουσιαστές;

Μουσικοχορευτικό ήταν το κλείσιμο σεζόν για το Breakfast @Star καθώς οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν τον Κώστα Δόξα και τον Άκη Δείξιμο για αποχαιρετισμό.

Και φυσικά η Ελένη Χατζίδου έπιασε το μικρόφωνο στο κλείσιμο της εκπομπής για να μας θυμίσει πόσο φοβερή τραγουδίστρια ήταν και παραμένει ενώ δεν έλειψε και ο χορός από όλους τους συντελεστές.

Λίγο πριν από το τέλος, το ζευγάρι άρχισε τα καθιερωμένα ευχαριστήρια στους συντελεστές.

«Για αυτήν εδώ την εκπομπή που βλέπετε όλη αυτή τη σεζόν που τώρα τρέμω από χαρά και ευχαρίστηση για όλα αυτά που έχουμε περάσει. Είμαστε τόσο τυχερή για όλα αυτά τα παιδιά που είχαμε παρέα. Χαίρομαι πάρα πολύ που εμπιστεύτηκα και πίστεψα και όσοι γνώρισα ήταν 100% αληθινοί, δεν έχω νιώσει ποτέ με κανέναν έτσι σε οποιαδήποτε συνθήκη» είπε η Ελένη.

«Είναι τόσοι άνθρωποι που φροντίζου και ταλαιπωρούνται για να σας δίνουμε εμείς το αποτέλεσμα αυτό. Τα έχουμε γράψει» είπε ο Ετεοκλής.

Τα ευχαριστήρια ξεκίνησαν από τα στελέχη του Star και πέρασαν στα μέλη της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Ξεκινήσαμε δειλά δειλά, ήταν το πρώτο μας μεγάλο εγχείρημα, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, δεν έχω να θυμηθώ μία στιγμή που να ένιωσα άσχημα» είπε η Ελένη και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Άση Μπήλιου.

Για το τέλος όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπομπή έκλεισε με ένα καυτό φιλί Ετεοκλή – Ελένης αφού ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη, ευχαρίστησαν το κοινό και ζήτησαν συγγνώμη για όποια λάθη!