Breakfast@Star: Αυτή θα είναι η στήλη της Ελένης Καστάνη στην εκπομπή
Πρωινές εκπομπές

Breakfast@Star: Αυτή θα είναι η στήλη της Ελένης Καστάνη στην εκπομπή

Breakfast@Star: Αυτή θα είναι η στήλη της Ελένης Καστάνη στην εκπομπή

Η συμβουλή της ημέρας από την Ελένη Καστάνη

Τη δημοσιογραφική ομάδα του Breakfast@Star πλαισιώνει και η ηθοποιός Ελένη Καστάνη που αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση συνεργασίας με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Στην εκπομπή θα έχει τη δική της στήλη με τίτλο «Breakfast, Ντέρτια και Καημοί» όπου θα μιλούν για τις σχέσεις τη σημερινή εποχή

Το σημερινό θέμα της στήλης είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μια σχέση δεν πάει καλά.

Στο ρεπορτάζ μίλησαν για τις μανάδες που επεμβαίνουν στις σχέσεις των παιδιών τους αλλά και τους άντρες που έχουν «καβούρια» στην τσέπη τους.

«Δεν ήμουν ποτέ παρεμβατική με το γιο μου. Δεν πρέπει να παρέμβουν οι γονείς. Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες δεν πρέπει να λένε κουβέντα γιατί αν πεις «δεν μου αρέσει» είναι σαν να τον οδηγείς να κάνει κάτι που δεν είναι σωστό.

Όταν θες να κάνεις μια σχέση, δεν βλέπεις τα σημάδια. Υπάρχουν βέβαια κάποια όπως η τσιγκουνιά. Πρέπει να κάνει την κίνηση να πληρώσει ακόμα και εάν δεν έχει χρήματα.

Δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο. Ο τσιγκούνης θα είναι όχι μόνο στα χρήματα αλλά και στα αισθήματα και στον έρωτα», εξομολογήθηκε η Ελένη Καστάνη.

Επίσης, παρουσιάζουν και βίντεο του κοινού που μοιράζονται τα προβλήματα που έχουν στη σχέση τους και ζητούν τη συμβουλή της.