Bryan Adams: «Στη φωτογράφιση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, πρώτα βγήκαν από το ασανσέρ…»
Πρωινές εκπομπές

Bryan Adams: «Στη φωτογράφιση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, πρώτα βγήκαν από το ασανσέρ…»

Bryan Adams: «Στη φωτογράφιση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, πρώτα βγήκαν από το ασανσέρ…»

Ο Bryan Adams σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη

Ο Bryan Adams έδωσε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τις συναυλίες του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αναφέρθηκε στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα και τα συμβόλαια που θα ήθελε να έχει υπογράψει:

«Η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήταν ταξιδεύοντας με τους γονείς μου, ήμουν 11 ετών. Ήρθα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να τη δω όπως πρέπει. Αν και έχω ξαναέρθει, δεν έχω πάει για παράδειγμα στην Ακρόπολη».

«Κάτι που μετάνιωσα στην καριέρα μου, ήταν ίσως κάποια πράγματα που δεν θα υπέγραφα αν έκανα κάποια αναδρομή. Όταν είσαι στο χώρο της μουσικής πρέπει να κάνεις συμβόλαια με τους ανθρώπους. Ίσως κάποια πράγματα έπρεπε να τα αποφύγω».

Για τις κόρες του, ανέφερε:

«Θα ήθελα να ξαναζήσω την γέννηση από τις δύο κόρες μου. Αλλά η χαρά που μου δίνουν συνεχίζω να την παίρνω καθημερινά».

Για την πορεία της καριέρας του και τα ξεκινήματα του, είπε:

«Νομίζω ότι πάντα είχα αυτοέλεγχο, σε λογικά πλαίσια. Γιατί ουσιαστικά προέρχομαι από το τίποτα. Όταν ξεκίνησα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως έπρεπε να πληρώσω το νοίκι μου. Εμένα με τον αδελφό μου, ήμουν νέος, γύρω στα δεκαοχτώ και άρχισα να δουλεύω σε στούντιο κάνοντας δεύτερη φωνή. Μια μέρα έλαβα μια επιταγή πεντακοσίων δολαρίων και θυμάμαι να το κοιτάω και να σκέφτομαι ότι αυτά είναι τα περισσότερα λεφτά που έχω κρατήσει στην ζωή μου. Την έδειξα στον αδελφό μου και είπα ”κοίτα θα πληρώσω το νοίκι και μετά έχουμε αρκετά για να βγούμε για δείπνο, οπότε πάμε!”».

«Έκανα πολλές δουλειές, κατασκευαστικές εργασίες, δούλευα σε κατάστημα με τροφές για σκύλους… οτιδήποτε! Θα έκανα οτιδήποτε για να πληρώσω το νοίκι. Τα έκανα όλα!».

«Δεν με αγχώνει τίποτα σε σχέση με τις κόρες μου. Απλά σιγουρεύομαι πως έχουν καταλάβει ότι θα με φροντίζουν όταν θα έχω γεράσει και θα κάθομαι στον κήπο», είπε αστειευόμενος. «Οι κόρες μου με εκπλήσσουν με το ποσό γρήγορα προχωράνε τα πράγματα. Πόσο γρήγορα εκπαιδεύονται και πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα».

Μία από τις ιδιότητες του τραγουδιστή είναι και αυτή του φωτογράφου και μάλιστα είχε το προνόμιο να φωτογραφίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ

«Όταν έκανα την φωτογράφιση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ με πήρε ο ατζέντης μου και μου είπε αν έχω κάτι να κάνω και πως θα γίνει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ! Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ βγήκαν επτά σκυλιά Κόργκι και έπειτα ήρθε η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος. Ήταν μια υπέροχη στιγμή».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: