Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στην παρέμβαση των «Σπαρτιατών» στην εκπομπή της – «Δεν κοτέψαμε!»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στην παρέμβαση των «Σπαρτιατών» στην εκπομπή της – «Δεν κοτέψαμε!»

Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στην παρέμβαση των «Σπαρτιατών» στην εκπομπή της – «Δεν κοτέψαμε!»

Όσα είπε η παρουσιάστρια εξόργισαν το... κόμμα

Παρέμβαση στην εκπομπή της δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα από τους Σπαρτιάτες με αφορμή τα σχόλια που έκανε για την εκλογή του κόμματος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Φυσικά και έχει χρυσαυγίτη ρητορική το συγκεκριμένο κόμμα. Πριν 2-3 χρόνια θυμάμαι να πανηγυρίζουμε για τη νίκη της Μάγδας Φύσσα και τώρα ξαφνικά να νομιμοποιούμε ανθρώπους με φονικά ένστικτα και βίας και μιλάμε για εισαγγελικά πορίσματα, δεν τα λέω εγώ, που περιλαμβάνει ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Με πιάνει μια σκέψη στο μυαλό μου “μήπως όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης;”. Πώς ένας άνθρωπος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα κόμμα που λέει “θα χτυπάμε, δεν θέλουμε τους μετανάστες;”.

Χτες μετά τα αποτέλεσματα, ένιωσα ψυχική και ψυχολογική αποστράγγιση όταν είδα ότι άνθρωποι με φονικές τάσεις έφτασαν να έχουν λόγο στη Βουλή».

Τι απάντησε η Δανάη;

Η παρουσιάστρια μάλιστα απάντησε στην παρέμβαση αυτή, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη των λεγομένων της. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Μη πάτε να σβήσετε κάτι στα σχόλια, τα έχω όλα screenshot. Η παρέμβαση που δέχτηκα ήταν από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Σπαρτιάτες που πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από εμένα για το κόμμα.

Θέλω να του απαντήσω δημόσια επειδή μου έκανε και στόρι ότι κότεψα ότι ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος αυτής της κοινωνίας του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε και κανένας να μην φοβάται και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει τον φόβο. Ανθρώπους που προάγουν τη βία και τον ρατσιτσικό λόγο φυσικά από τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω ότι εύκολα θα δοθεί ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει».