Δανάη Μπάρκα για Μπέο: «Είναι παραλήρημα μίσους και μου φαίνεται σοκαριστικό»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα για Μπέο: «Είναι παραλήρημα μίσους και μου φαίνεται σοκαριστικό»

Δανάη Μπάρκα για Μπέο: «Είναι παραλήρημα μίσους και μου φαίνεται σοκαριστικό»

Πώς σχολίασε τις νέες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στην εκπομπή Πάμε Δανάη;

Τις νέες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μετά την λεκτική επίθεση που έκανε στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την εκλογή του πρόβαλε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή, Πάμε Δανάη.

Ο δήμαρχος του Βόλου θέλησε να τοποθετηθεί τονίζοντας πώς δεν είναι ομοφοβικός και απάντησε απλά σε όσα είχε πει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά.

Στις νέες του δηλώσεις, ο Αχιλλέας Μπέος, είπε: «Δε θα επιτρέψω στα 64 μου χρόνια, ο κάθε Κασσελάκης να είναι πρότυπο για τα παιδιά μου.

Οι δηλώσεις μου ήταν απάντηση σε αυτά που είπε και τίποτα άλλο. Θα αλλάξω τη λέξη π@#$δες σε γκέι.

Εγώ είμαι απλός άνθρωπος και μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτός είμαι ρε παιδιά.

Δεν εννοούσα τίποτα, αντίθετα λόγω του επαγγέλματός μου, έχω πολλούς φίλους και συνεργάτες τέτοιου σεξουαλικού προσανατολισμού.

Δε θα γίνει πρότυπο των παιδιών μας ο κάθε Κασσελάκης. Να μην τρελαθούμε».

Η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα σε όσα άκουσε

«Είναι παραλήρημα μίσους και μου φαίνεται σοκαριστικό πώς επιμένει ένας άνθρωπος μετά από αυτές τις αντιδράσεις, ότι δε θα κάνουμε πρότυπα έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Κασσελάκη.

Και όχι το μορφωτικό επίπεδο και τη συμπεριφορά του κύριου Κασσελάκη, αλλά τη σεξουαλική του ταυτότητα. Με σοκάρει, με σοκάρει αυτό.

Ο κύριος Μπέος μάλλον δε ξέρει πως όταν η πόλη του υπέφερε, υπήρχαν πολλά παιδιά στις φιλανθρωπικές ομάδες που ήταν γκέι και έστελναν νερά στην πόλη του.

Αν θες να κοντραριστείς, κάντο, αλλά με άλλα μέσα. Όχι με τη σεξουαλική ταυτότητα, την εμφάνιση ή το χρώμα κάποιου. Είναι σοκαριστικό.

Όταν μιλάς δημόσια, έχεις κι άλλη ευθύνη. Δεν μπορείς δημόσια. Μου έστειλαν ακόμα και χθες το βράδυ μηνύματα ότι η πόλη του Βόλου. Μπράβο.

Αυτό είναι άλλο κι είναι άλλο ο ηγέτης ενός τόπου να βγαίνει και να δηλητηριάζει έτσι κάποιες ψυχές που μπορεί να μην μπορούν να φιλτράρουν αυτά που λέει».

Διαβάστε επίσης

Καινούργιου: «Γύρισα με μια φίλη μου σπίτι χτες» – Κωνσταντοπούλου: «Αν θέλετε να σας αναλάβω»