Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια: «Είναι άδικο, να μην εκτροχιαζόμαστε»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια: «Είναι άδικο, να μην εκτροχιαζόμαστε»

Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια: «Είναι άδικο, να μην εκτροχιαζόμαστε»

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο

Στην πλημμύρα αρνητικών σχολίων για μια φράση που είπε στον μάγειρά της με φόντο την ημέρα μνήμης για τα Τέμπη αποφάσισε να απαντήσει η Δανάη Μπάρκα.

«Tα τελευταία 24ωρα έχει γίνει μια παράφραση ενός πράγματος που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Μιλάω για 5 δευτερόλεπτα μιας εσωτερικής συζήτησης που κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Ο Τίμος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση.

Τα social media λύνουν παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει ότι έχουν αλλάξει καταστάσεις, είμαι ένας άνθρωπος που τα χρησιμοποιώ και τα αγαπάω αλλά όταν παραφράζεται κάτι, και έχουμε δείξει τι είναι αυτή η εκπομπή και έχουμε παροτρύνει να μην ξεχνάμε, θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα γιατί που πραγματικά έχει παραφραστεί και βασίζεται σε μία προχθεσινοβραδινή συζήτηση. Θα σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το έγκλημα. Να μην εκτροχιαζόμαστε και να μην φεύγει το μυαλό μας από την ουσία των πραγμάτων. Ήμασταν οι πρώτοι που βρεθήκαμε εκεί, θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό. Όλοι δείχνουμε έμπρακτα τι είμαστε. Καμιά φορά όταν νιώθεις ότι κάτι είναι κατάφωρη αδικία θέλεις να υπερασπιστείς κάποια πράγματα» είπε.