Δανάη Μπάρκα: «Η Μπουκιά έχει χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να γνωρίσω μία παρέα»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: «Η Μπουκιά έχει χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να γνωρίσω μία παρέα»

Δανάη Μπάρκα: «Η Μπουκιά έχει χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να γνωρίσω μία παρέα»

Το σκυλί της παρουσιάστριας "χρησιμοποιήθηκε" σαν μαγνήτης για... καλό σκοπό!

Συζήτηση για το σκυλί το προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, είχαν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ανέλυσαν τη ράτσα της Φάρλι, ενώ η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από το σκυλί της ίδιας, την Μπουκιά, η οποία είναι γαλλικό μπουλντόγκ.

Όπως ειπώθηκε στην κουβέντα, η ράτσα της Φάρλι, χρησίμευε για να πηγαίνει τις επιστολές από το ένα σκάφος στο άλλο.

«Δεν πάει η μπουκιά τα καλοκαίρια από σκάφος σε σκάφος; Επειδή δεν τα ανεβάζω στο Instagram γιατί είμαι διακριτική; Δεν ξέρεις τι μηνύματα έχει στείλει η μπουκιά», είπε η Δανάη Μπάρκα και ο συνεργάτης της πρόσθεσε: «Δεν ξέρετε τι δουλειά έχει η Μπουκιά τα καλοκαίρια, πάρα πολύ σκληρή δουλειά και σε νησιά και σε σκάφη, πάει τρέχει φέρνει μηνύματα…».

«Αυτό που λέει ο Γιώργος θα το αποκαλύψω τώρα. Το καλοκαίρι, τέλος Αυγούστου που ήμουν στη Σέριφο και ήταν μια παρέα ανθρώπων λίγο πιο εκεί στα τραπέζια και ήθελα εγώ να βρω τρόπο να γνωρίσω αυτήν την παρέα, αλλά ήθελα να είμαι και διακριτική, μη με ξεφωνίσουν. Καθόμαστε εκεί με τις φίλες μου “λέω πώς θα τους γνωρίσουμε;” και κάποια στιγμή κάνουν το μοιραίο λάθος και παραγγέλνουν να φάνε, την ώρα που φτάνει το φαγητό, αφήνω λυμένη την Μπουκιά για να πάει κατευθείαν εκεί και να τους πω “συγγνώμη σας ενόχλησε το σκυλάκι μου;”. Εντελώς δόλωμα. Σε 10 λεπτά είμασταν μια παρέα», εξιστόρησε η Δανάη Μπάρκα.

 Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Σταυροπούλου: Οι τρυφερές ευχές στη Δανάη Μπάρκα – «Θα είμαι πάντα δίπλα σου»