Δανάη Μπάρκα: Η ξεκαρδιστική ιστορία με τον παπαγάλο – «Καμία φορά δεν μετράει το μέγεθος»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: Η ξεκαρδιστική ιστορία με τον παπαγάλο – «Καμία φορά δεν μετράει το μέγεθος»

Δανάη Μπάρκα: Η ξεκαρδιστική ιστορία με τον παπαγάλο – «Καμία φορά δεν μετράει το μέγεθος»

Η ιστορία της παρουσιάστριας για τον παπαγάλο, το κλουβί του και την αναστάτωση που προκάλεσε

Μια ξεκαρδιστική ιστορία θέλησε να διηγηθεί η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της Πάμε Δανάη για την ημέρα που αποφάσισε να αγοράσει ένα παπαγάλο, με αφορμή την ιστορία της Κατερίνας Ζαρίφη, στην Οδό Ζαρίφη 2.

Ο παπαγάλος, παρά παρά τις προσπάθειες της, ήταν ανυπάκουος και προκάλεσε αναστάτωση στο σπίτι της και στους καλεσμένους της.

«Κάποια στιγμή μου είχε έρθει εμένα η φαεινή ιδέα μαζί με τα δεκαπέντε σκυλιά και όλα τα υπόλοιπα που έχουν αλλάξει σε αυτό το σπίτι να πάρω ένα παπαγάλο. Το είδα σε ένα pet shop, πολύχρωμο και πανέμορφο και μου έφτιαξε τη διάθεση. Συγκατοικούσα τότε με έναν άνθρωπο και είπα θα του το κάνω έκπληξη. Ότι θέλω εγώ να περάσει χωρίς να πάρω άδεια, το κάνω έκπληξη…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Παίρνω το παπαγαλάκι, πάω σπίτι και τρελαίνομαι λέω θα το εκπαιδεύσω. Το βράδυ περίμενα κόσμο, κάποιους ηθοποιούς, τραγουδιστές. Το άφησα στο σαλόνι, όλα πήγαν μια χαρά, ξαναμπήκε στο κλουβάκι του. Είπα μέσα μου τι ωραία, υπάκουο και καλό. Ήρθαν οι καλεσμένοι και τους το δείχνω, είπα θα γίνω γητευτής!».

«Το αφήσαμε πάλι έξω από το κλουβί και αυτό δεν έμπαινε μέσα. Αρχίζει πετάει, γαβγίζουν τα σκυλιά και ήμασταν έντεκα άτομα μέσα στο σπίτι. Είχαμε βγάλει χαρτιά και τράπουλες, πετάει ο παπαγάλος, πετάνε τα χαρτιά. Η μια κοπέλα από την παρέα που ήταν και έγκυος τότε, ήταν καθισμένη στον καναπέ, άρχισε να γελάει παρά πολύ και έκανε ”τσίσα” στον καναπέ. Ξαφνικά είχαμε, μια εγκυμονούσα που είχε χαλαρώσει, τρεις τεράστιους ανθρώπους να κυνηγάνε ένα παπαγάλο και εμένα να κρατάω το σκύλο να μη φάει το παπαγάλο.

Το πουλί δεν ήταν μεγάλο, αλλά καμία φορά δεν μετράει το μέγεθος για το θόρυβο. Με τα πολλά μετά πλέναμε καναπέδες, εγκύους και ο παπαγάλος έμεινε δυο μέρες έτσι», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παραμένει στο νοσοκομείο η κόρη τους