Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη» – Στα «κόκκινα» η παρουσιάστρια
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη» – Στα «κόκκινα» η παρουσιάστρια

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη» – Στα «κόκκινα» η παρουσιάστρια

Με καθυστέρηση δύο ημερών επέστρεψε η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του Mega

Το «Πάμε Δανάη!» επέστρεψε στο Mega το πρωί της Τετάρτης (13/9) και η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στο πλατό της ντυμένη στα κόκκινα και καλημέρισε τους τηλεθεατές της γεμάτη χαρά και διάθεση να σκορπίσει χαμόγελα, σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, μετά την κακοκαιρία Daniel και τις καταστροφές στη Θεσσαλία.

«Γεια σας και χαρά σας, ελπίζω να είστε όλοι καλά, ελπίζω να είστε κάπου ήσυχα, να είστε ασφαλείς, να είστε στην αγαπημένη σας γωνία. Επιτέλους ήρθαμε κι εμείς, είναι Τετάρτη, αλλά εγώ θα πω καλή εβδομάδα. Να είμαστε καλά, να έχουμε μια καλή σεζόν, μία δημιουργική σεζόν, ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Ακόμα κι αν τυχαία δεν συνέβη σε εμάς κάτι από όλα αυτά που συνέβησαν στους συνανθρώπους μας, το ότι το βλέπουμε και το βιώνουμε είανι κάτι που μας φέρνει σε δύσκολη θέση», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Πήραμε την απόφαση να είμαστε εδώ, να ετοιμάσουμε έναν δικό μας μικρόκοσμο και να μπούμε μέσα σε αυτόν. Να έχουμε τις χαρές μας, την ξεγνοιασιά μας, να μην είναι ενοχή η αισιοδοξία και να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος. Φέτος έχουμε πάρει την απόφαση να είμαστε ακόμα πιο ανοιχτοί στη χαρά και στο χαμόγελο».

Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε τα νέα μέλη της ομάδας της και ξεκίνησε να παρουσιάζει το team της!

 Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μπάρκα: «Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα. Η γιατρός με έσωσε»