Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε το celebrity crush της από το Game of Thrones!
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε το celebrity crush της από το Game of Thrones!

Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε το celebrity crush της από το Game of Thrones!

Έχει βγάλει φωτογραφία του;

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη η οποία έκανε μία μίνι ανασκόπηση των τελευταίων ετών στα επαγγελματικά της, μίλησε για την ζωή της, αλλά και για την απόφασή της α γίνει ηθοποιός.

«Δεν φανταζόμουν 5-6 χρόνια πριν ότι θα έκανα ό,τι έχω κάνει. Φανταζόμουν τη ζωή μου ότι θα έκανα τη δουλειά μου σιγά σιγά, δεν περίμενα να έρθει τόσο ξαφνικά και ωραία. Αντιμετώπισα την συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες» ως κάτι που ήταν να γίνει. Το θέμα της αναγνωρισιμότητας δεν με τάραξε, το αντιμετώπισα ψύχραιμα και με χαρά. Μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό κάποιου αλλά το να με βγάζουν φωτογραφίες χωρίς τη θέλησή μου με ενοχλεί, και το έχω πει έχω αντιδράσει», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε από νωρίς στις φλέβες της, όπως εξομολογείται η ίδια. «Από την αρχή ήξερα ότι ήθελα να το κάνω. Είχα δει μία παράσταση από τα παρασκήνια, τρύπωνα συνέχεια και με μάγευε όλη η διαδικασία. Όταν είδα ότι μπορώ να συνδυάσω χορό, τραγούδι και υποκριτική το έκανα. Μου είχε μπει η ιδέα να πάω στο εξωτερικό αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την οικογένειά μου. Για χρόνια δεν θα έφευγα. Δεν το έχουμε σκεφτεί με τον σύζυγό μου».

Για την σειρά «Παραλία» που θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον μπαμπά της, η Δανάη Μιχαλάκη δήλωσε ενθουσιασμένη.

«Θα παίξουμε μαζί αλλά δεν θα έχουμε κάποια σχέση στη σειρά προς το παρόν. Δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί η σειρά. Βλέπουμε τη ζωή στα Μάταλα αλλά όλα ξεκινούν με έναν φόνο. Η «Υπατία» που είναι ο ρόλος μου στη σειρά είναι γιατρός στο Λονδίνο, επιστρέφει στην Κρήτη και τότε γίνεται ένας φόνος. Και εξελίσσονται όλα με αυτόν τον τρόπο. Βλέπουμε πως συνδέονται οι χίπηδες με τους χωριανούς, τέτοια πράγματα».

«Ο μπαμπάς μου με προειδοποίησε από τότε που ήμουν μικρή για το τι να προσέχω τι να ανέχομαι. Μεγαλώνοντας σε αυτόν τον χώρο με είχε προετοιμάσει. Δεν προσπάθησε να με αποκόψει απ΄ το θέατρο, με είδε πρώτη φορά να διαβάζω. Είχα ελευθερία και με εμπιστεύονταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει η Δανάη Μιχαλάκη celebrity crush; «Είχα αλλά δεν θα πήγαινα να πάω να βγάλω φωτογραφία. Είχα δει έναν ηθοποιό στο Λονδίνο, που υποδύεται τον αδερφό του John Snow στο Game of thrones αλλά δεν πήγα να του ζητήσω να βγάλουμε φωτογραφία. Ντρέπομαι να το κάνω. Αναγνωρίζω το θάρρος του κόσμου όταν έρχεται να βγάλουμε φωτογραφία, γιατί εγώ δεν θα το έκανα».