Δανάη Παππά – Σασμός: «Έκανα αρχικά κάστινγκ για τον ρόλο της Τζένης αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Δανάη Παππά – Σασμός: «Έκανα αρχικά κάστινγκ για τον ρόλο της Τζένης αλλά…»

Δανάη Παππά – Σασμός: «Έκανα αρχικά κάστινγκ για τον ρόλο της Τζένης αλλά…»

Η Δανάη Παππά καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Η Δανάη Παππά καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day μίλησε για τον ρόλο της «Θοδώρας» στον Σασμό, αποκάλυψε μια ανατροπή στο αρχικό της κάστινγκ στη σειρά και μίλησε για τα επόμενα επεισόδια.

Αναφερόμενη στο ρόλο της Θοδώρας στο Σασμό, είπε:

«Αυτό το κάστινγκ που έγινε αρχικά για τον Σασμό ήταν κάπως μαγικό. Δέσαμε όλοι μαζί πάρα πολύ. Εγώ αρχικά είχα κάνει κάστινγκ για το ρόλο της Τζένης. Όταν πήγα με είδε ο σκηνοθέτης και μου λέει, ”εσύ είσαι η Θοδώρα!”. Είχα διαβάσει το βιβλίο αλλά δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί ο ρόλος. Τελικά έκανα κάστινγκ και για τους δυο ρόλους και ήμουν η Θοδώρα. Σε αυτό το κάστινγκ όλοι οι ηθοποιοί πήραν ρόλους κομμένους και ραμμένους για αυτούς».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Δεν είναι ξεκάθαρο τι θέλει η Εύα»

Στην συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού:

«Έχει φανεί ότι η Εύα θα κλέψει την καρδιά του Γιώργου, υπάρχει ένα ξεκάθαρο μπλέξιμο μεταξύ τους. Αυτό το μπλέξιμο δεν είναι ξεκάθαρο για ποιους λόγους γίνεται. Δηλαδή η Εύα τελικά τον θέλει πραγματικά τον Γιώργο ή θέλει να εκμαιεύσει κάτι από αυτόν; Δεν είναι όλα ξεκάθαρα. Από την άλλη ο Γιώργος έχει συναισθήματα ή το κάνει λόγω Θοδώρας;».

«Το κομμάτι αν θα γίνει τελικά μητέρα η Θοδώρα είναι δύσκολο για εμένα. Ως Δανάη δεν συμφωνώ με το σκεπτικό που έχω ως Θοδώρα, είναι εμμονικό και θέλω να δείξω ότι δεν είναι σωστό να γίνεται στην πραγματική ζωή».
«Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς έχει περάσει από πολλές δυσκολίες. Νομίζω ότι η αγάπη τους είναι πάρα πολύ δυνατή και δύσκολα θα τους χωρίσεις πραγματικά. Πρέπει όμως να υπάρχει αυτό το πέρα δώθε».
«Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι φανταστικός, όταν ήρθε στη σειρά συστήθηκε με όλους είναι πάρα πολύ ευχάριστος, δεν έχει ύφος…».
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: