Δέσποινα Καμπούρη: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν άκουγα από το ένα αυτί. Έκλαιγα κάθε μέρα»
Πρωινές εκπομπές

Δέσποινα Καμπούρη: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν άκουγα από το ένα αυτί. Έκλαιγα κάθε μέρα»

Δέσποινα Καμπούρη: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν άκουγα από το ένα αυτί. Έκλαιγα κάθε μέρα»

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά τον Covid, οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στις γιορτές ενώ βρισκόταν στη Γαλλία και η αποτυχημένη φάρσα στον Γιώργο Παπαδάκη

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τόσο μετά τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε, όσο και στις διακοπές της στη Γαλλία, τις ημέρες των Χριστουγέννων, μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η δημοσιογράφος του Πάμε Δανάη, αναφέρθηκε και στις κόρες της, στη δυσκολία που πέρασε στη δεύτερη εγκυμοσύνης της, αλλά στον σύζυγό της και τη σχέση τους.

Η δύσκολη τηλεοπτική στιγμή με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Θεωρώ ότι το Πάμε Δανάη ήταν η ιδανική συνθήκη για την επιστροφή μου στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Βρέθηκα με ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ, δέσαμε πολύ γρήγορα. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση με το κανάλι», δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Παράλληλα, αποκάλυψε και την πιο άβολη στιγμή στον «αέρα» του Πάμε Δανάη.

«Μία δύσκολη τηλεοπτική στιγμή στον αέρα του Πάμε Δανάη ήταν όταν πήραμε τηλέφωνο τον Γιώργο Παπαδάκη. Εκείνος όμως δεν ήταν καλά, δεν του άρεσε και δεν το αντιμετώπισε με χιούμορ. Αισθάνθηκα λίγο άβολα, ήταν κάτι που μάλλον δεν έπρεπε να είχε συμβεί», τόνισε.

«Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές. Δεν μιλήσαμε, του έστειλα ένα μήνυμα και πιστεύω ότι το διάβασε», πρόσθεσε.

Τα προβλήματα υγείας

Η Δέσποινα Καμπούρη πέρασε δύσκολες στιγμές τις ημέρες των εορτών, καθώς αρρώστησε βαριά ενώ βρισκόταν στη Γαλλία με την οικογένειά της

«Με βρήκε η γρίπη Α στο εξωτερικό, την πέρασα πάρα πολύ βαριά, πολύ επώδυνα συμπτώματα. Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε», εξήγησε.

«Δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου το τελευταίο τετράμηνο γενικά.

Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί. Ήταν αποτέλεσμα του Covid που πέρασα, λέγεται «ξαφνική βαρηκοΐα». Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα ζω έτσι από δω και πέρα. Ευτυχώς η ακοή μου επανήλθε στο 95%, αν και οι αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές», είπε η δημοσιογράφος.

Με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, είναι 15 χρόνια μαζί και όπως είπε, κάθε φορά που τσακώνονται, θυμάται τους λόγους για τους οποίους τον ερωτεύτηκε κι έτσι το προσπερνάει.

Η Δέσποινα Καμπούρη, αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όπου χρειάστηκε να μείνει μία εβδομάδα στο κρεβάτι μέχρι ο γιατρός της να της πει ότι πηγαίνουν όλα καλά και δεν θα χρειαστεί να διακόψει την κύηση.

Διαβάστε ακόμα

Δέσποινα Καμπούρη για Γιώργο Νταλάρα: «Νιώθω πολύ άβολα. Θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι η κόρη μου εκεί»