Δέσποινα Βανδή: «Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης»
Πρωινές εκπομπές

Δέσποινα Βανδή: «Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης»

Δέσποινα Βανδή: «Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης»

«Λιώνει» η τραγουδίστρια μιλώντας για τον έρωτα της ζωής της

Τη Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων της στη δισκογραφία, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία που ονειρεύεται να κάνει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την κοινή τους ζωή και τα ορόσημα στην καριέρα της.

«Αυτά τα 30 χρόνια πέρασαν με πάρα πολύ ωραίες αλλά και κάποιες κακές στιγμές. Σημασία έχει να μαθαίνεις από τα λάθη σου, να εξελίσσεσαι και να μην τα ξανακάνεις. Έπρεπε να κάνω πολλές φορές τα ίδια λάθη για να μάθω. Ορόσημο για την καριέρα μου ήταν η συνεργασία μου με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πάριο και τον Λευτέρη Πανταζή και εννοείται ο Φοίβος. Είχαν πει από τη MINOS στον Φοίβο να γράψει δίσκο στον Καρρά και τον Πάριο. Ήθελε να γράψει και για μένα, ήμουν δική του επιλογή. Από τα πιο όμορφα πράγματα που έχει πει ο Φοίβος όταν με είχε πρωτοδεί στην σκηνή, ήταν ότι είδε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε με έναν προβολέα πάνω του».

«Θυμάμαι όλες τις εμφανίσεις μου στον Λυκαβηττό και την παρουσίαση δίσκου στην Σταδίου. Δεν περίμενα να κλείσει ο δρόμος και να φάμε μηνύσεις», λέει για τις στιγμές που έχουν «γράψει» στην καριέρα της.

«Δεν την “ψώνισα” καθόλου στην καριέρα μου»

Για τον Βασίλη Καρρά

«Δε νιώθω ότι ο Βασίλης έχει “φύγει”. Για μένα ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, είχε αλήθεια και απλότητα που δε συναντάς εύκολα σε καταξιωμένους ανθρώπους».

Αναφερόμενη στον εαυτό της σημειώνει:

«Δεν την “ψώνισα” καθόλου στην καριέρα μου. Ήμουν τόσο ανασφαλής που δεν κατάλαβα τι συμβαίνει. Την πρώτη φορά που πάτησα στον Λυκαβηττό και αντίκρυσα τον κόσμο, ένιωσα τα γόνατά μου να κόβονται, δεν πίστευα ότι όλοι αυτοί ήρθαν για μένα. Έκανα και αποτυχίες, αυτές με βοήθησαν να εξελιχθώ. Η επιτυχία δε σε πηγαίνει πουθενά. Οι αποτυχίες με έβγαλαν από τον κύκλο της ασφάλειάς μου. Αυτό με βοήθησε σήμερα να είμαι εδώ και να επικοινωνώ με τον κόσμο».

«Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης»

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη, τα δημόσια λόγια αγάπης που είπε, αλλά κιαι το μέλλον τους, μίλησε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή.

«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εδώ, νιώθει, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι. Η Κρήτη, χωρίς να το ξέρω, είναι αγαπημένος τόπος και του Βασίλη. Και οι δύο έχουμε βαφτίσει τα παιδιά μας στο νησί. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή μας το ονειρευόμαστε στην Κρήτη».

«Δεν γνωρίζω αν την σχέση μας την έχουν κανιβαλίσει, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται», συμπληρώνει.

Ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που τσακώνονται είναι τα πολιτικά.

Όσο για ενδεχόμενη συνεργασία τους;

«Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να με σκηνοθετήσει. Μπορεί και να συμβεί στο μέλλον».

«Μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά μου»

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, μίλησε για τα παιδιά της.

«Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά μου, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες. Τα θαυμάζω και είμαι περήφανη για αυτά».

Διαβάστε ακόμα

«Ποταμός» Μπισμπίκης για τη Βανδή: «Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω»