Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Η φράση “φοβόμουν να μιλήσω στο ίδιο μου το σπίτι” δείχνει μια κατάσταση που χειροτέρευε»
Πρωινές εκπομπές

Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Η φράση “φοβόμουν να μιλήσω στο ίδιο μου το σπίτι” δείχνει μια κατάσταση που χειροτέρευε»

Δικηγόρος Άντζελας Δημητρίου: «Η φράση “φοβόμουν να μιλήσω στο ίδιο μου το σπίτι” δείχνει μια κατάσταση που χειροτέρευε»

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι

Στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, μίλησε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, Βάσια Καπερνάρου με αφορμή την συνέντευξη της τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ!

Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχε με την κόρη της στην Αμερική και την απόφασή της να κρατήσει απόσταση.

Η δικηγόρος της μιλά και τονίζει ότι τόσο ο γαμπρός όσο και η κόρη της τραγουδίστριας έχουν μπει σε μια διαδικασία συκοφάντησής της.

«Δεν έγινε από την κ. Δημητρίου. Η κόρη της και ο γαμπρός της γύρισαν νωρίτερα γιατί το απαίτησε η παραγωγή στην Αμερική γιατί δημιουργούσαν εντάσεις. Επιστρέφοντας νωρίτερα από την Αμερική έδωσαν μια διαφορετική εικόνα, παραποιημένη και προσπάθησαν να ρίξουν ευθύνες στην κ. Δημητρίου. Έγιναν παρασκηνιακά τηλέφωνα και επαφές και δόθηκαν παραποιημένη εικόνα ακόμη σε ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί ή θα συνεργαστούν με την κ. Δημητρίου! Στη συνέντευξή της εξέφρασε την πικρία της.

Αν διαβάσουμε το εξώφυλλο και τον τίτλο, η κ. Δημητρίου λέει “φοβόμουν να μιλήσω στο ίδιο μου το σπίτι”. Αυτή η φράση δίνει μια γενικότερη κατάσταση που χειροτέρευε. Ήρθε η στιγμή να πει ένα τέλος γιατί τα γεγονότα της Αμερικής δεν τα απόδωσαν όπως έπρεπε να αποδοθούν.

Η κ. Δημητρίου είχε και έχει συνεργάτες και μια ολόκληρη ομάδα. Προσπάθησε να προωθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της για να τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να πάνε παρακάτω. Όταν η ίδια λέει ότι η Όλγα έχει ταλέντο στο μακιγιάζ και εκείνη επικαλείται ότι είναι κόρη της, νομίζω είναι ξεκάθαρη η συνέντευξή της.

Αποφάσισε να μην απευθυνθεί στη δικαιοσύνη γιατί σέβεται τη θέση της κόρης της ως μητέρα. Διέκοψε τις επικοινωνίες και τις σχέσεις από την στιγμή που ήρθαν σε ένα τέτοιο επίπεδο. Και η άλλη πλευρά αντί να φερθεί ανθρώπινα και να ζητήσει συγγνώμη, ξεκίνησε να την συκοφαντεί».

Η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη, Αλεξάνδρα Μακρή, επενέβη στον αέρα της εκπομπής, λέγοντας: «Οι δικοί μου εντολείς έβγαλαν μια ανακοίνωση ώστε να σεβαστούν τα μέσα ό,τι συνέβη.

Λίγες ημέρες αργότερα κατέβηκαν τα άρθρα που τους έθιγαν. Η κ. Δημητρίου θεώρησε σωστό να δημοσιεύσει εκείνη τη στιγμή τη συνέντευξη αυτή. Όχι μόνο δεν λάμβαναν μισθό οι εντολείς μου για τις υπηρεσίες που παρείχαν, η συνάδελφος το γνωρίζει καλύτερα από όλα. Ακόμη και στη συνέντευξή της, η κ. Δημητρίου λέει ότι καλύπτει κάποιες ανάγκες. Δεν λέει ότι τους έδινε μισθό να ζουν πλουσιοπάροχα για να ζει το παιδί τους. Τους λογαριασμούς της τους διαχειριζόταν η ίδια. Απλά ο Φώτης ως μάνατζερ είχε αναλάβει κάποιες συμφωνίες, είχε λόγο με ποιον τρόπο θα γίνει η είσπραξη των ποσών».

Διαβάστε επίσης

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τώρα θα σας το πω. Τι; Θα ντραπώ;»