Δήμητρα Βαμβακούση: «Η ερώτηση της μητέρας του Γιώργου όταν έμαθε τι έχει ήταν, “με έχετε ξεγραμμένη;”»
Πρωινές εκπομπές

Δήμητρα Βαμβακούση: «Η ερώτηση της μητέρας του Γιώργου όταν έμαθε τι έχει ήταν, “με έχετε ξεγραμμένη;”»

Δήμητρα Βαμβακούση: «Η ερώτηση της μητέρας του Γιώργου όταν έμαθε τι έχει ήταν, “με έχετε ξεγραμμένη;”»

Η σύζυγος του Ντάνου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την απώλεια της μητέρας του, τη γνωριμία τους αλλά και τον ερχομό του παιδιού τους.

Αναφερόμενη στην φιλανθρωπική δράση του συζύγου της Γιώργου Αγγελόπουλου, είπε:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Τάσο Ντούγκα έχουν δημιουργήσει μια ομάδα στήριξης τον ”Φύλακα άγγελο”, οι υποθέσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν είναι σκληρές. Εγώ δεν ξέρω πάρα πολλά για τη συγκεκριμένη δράση γιατί είχα αποφασίσει να αποστασιοποιηθώ λόγω εγκυμοσύνης».

«Κατά τη διάρκεια του γάμου τη σκεφτόμουν συνέχεια…»

Για την απώλεια της μητέρας του συζύγου της, είπε:

«Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε να οργανώσουμε τον γάμο μας και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε τον χαμό της μητέρας του συζύγου μου Γιώργου Αγγελόπουλου. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι ήμουν κομμάτι μιας ταινίας. Ο Γιώργος με στήριξε πάρα πολύ παρότι εκείνος έχανε τη μητέρα του.

Η επόμενη μέρα του γάμου είχε ανάμεικτα συναισθήματα με το χαμό της. Από την μια ήταν μια ανακούφιση γιατί ταλαιπωρούνταν πάρα πολυ αλλά από την άλλη αυτή τη ανάμειξη των συναισθημάτων νόμιζες ότι θα σου σκάσει το κεφάλι.

«Θέλαμε η μητέρα του Γιώργου να είναι στο μυστήριο του γάμου αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Κατά τη διάρκεια του γάμου την σκεφτόμουν συνέχεια…».

«Η ερώτηση της μητέρας του Γιώργου όταν έμαθε τι έχει ήταν, “με έχετε ξεγραμμένη;”»

Η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έμαθε για την αρρώστια της, από έναν δημοσιογράφο στην τηλεόραση.

«Ο Γιώργος βίωσε πολύ άσχημα το θέμα με τον δημοσιογράφο και την είδηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του. Ο δημοσιογράφος γνώριζε ότι η μητέρα του Γιώργου δεν ήξερε για το θέμα υγείας της. Είχα επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του.

Μας είχαν ζητήσει συγνώμη από την εκπομπή και δυο μέρες μετά πάλι έπαιζαν το θέμα στον αέρα. Έπειτα από όλα αυτά η ερώτηση της μητέρας του Γιώργου ήταν, “με έχετε ξεγραμμένη;”».

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι stand by με ελικόπτερο ή αεροπλάνο»

Επίσης μίλησε για την γνωριμία τους και τον ερχομό του παιδιού τους, τι είπε:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι stand by με ελικόπτερο ή αεροπλάνο για να έρθει όταν γεννήσω. Το μωρό θα ήθελα να έχει τα μάτια του. Αν δεν τα έχει τότε αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Νιώθω τρομερή ευγνωμοσύνη που ήρθε στο δρόμο μου και  είναι ο άντρας μου. Προσπαθώ να είμαι κοντά στο Θεό και η αγάπη μας για το Θεό μας ένωσε. Δεν θα ήταν άντρας μου αν δεν είχε Θεό μέσα του…», δήλωσε.

«Τον ερωτεύτηκα κατευθείαν τον Γιώργο, ήταν σαν αστραπή. Όταν τον γνώρισα ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, δεν ήθελα σχέση…», ανέφερε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ένα παιδί μπορεί να κάνει bullying σε ένα άλλο μόνο με το βλέμμα»