Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ένα παιδί φέρνει σύγχυση στη σχέση-Χρειαστήκαμε βοήθεια…»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ένα παιδί φέρνει σύγχυση στη σχέση-Χρειαστήκαμε βοήθεια…»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ένα παιδί φέρνει σύγχυση στη σχέση-Χρειαστήκαμε βοήθεια…»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για το ευτράπελο της Ιωάννας Τούνη με την αεροπορική εταιρεία

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το ευτράπελο της Ιωάννας Τούνη με την αεροπορική εταιρεία, την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, το ρόλο του ως πατέρας και το σχόλιο του Δημήτρη Μακαλιά.

Για το «ευτράπελο» που δημιουργήθηκε με την βαλίτσα της Ιωάννας Τούνη μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι στην Τοσκάνη, σχολίασε:

«Συμβαίνουν αυτά, μια περιπετειούλα έτσι για να γλυκάνει την κατάσταση. Δεν αναλαμβάνεις εκεί, εγώ πήγα μέσα στο δωμάτιο, άκουγα που έσκουζε και τίποτα».

Αναφερόμενος στις φήμες για μείωση της ώρας της εκπομπής, ανέφερε:

«Θα γίνει μείωση είκοσι λεπτά στην εκπομπή; Εδώ κάθε μέρα μας προσθέτουν από λίγο. Δεν τα ξέρω όλα αυτά γιατί ουσιαστικά είναι πράγματα του καναλιού και της παραγωγής. Εμείς είμαστε όμως εδώ και ότι μας πουν θα το κάνουμε».

Επίσης μίλησε για το ρόλο του ως πατέρας και τις αλλαγές που έφερε το παιδί στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, τι είπε:

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα».

«Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση, εννοείτε ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις σου και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Οταν σκας αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μια βοήθεια».

Ακόμα πήρε θέση για το σχόλιο του Δημήτρη Μακαλιά προς την Ελένη Μενεγάκη, τι σχολίασε:

«Δεν μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία ότι εν ολίγης είναι αδιάφορη ή ότι άλλο. Δεν ξέρω από τι ορμώμενος το είπε ο Δημήτρης αυτό όποτε δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαγικές μέρες και νύχτες στην Τοσκάνη