Δημήτρης Κοντόπουλος: «Με την Demy, είχαν συνωμοτήσει να πάνε όλα χάλια»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Κοντόπουλος: «Με την Demy, είχαν συνωμοτήσει να πάνε όλα χάλια»

Δημήτρης Κοντόπουλος: «Με την Demy, είχαν συνωμοτήσει να πάνε όλα χάλια»

Όσα είπε ο γνωστός συνθέτης για το πέρασμά του από τη Eurovision

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μιλά στη Super Κατερίνα για τη συνεργασία του με τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision, Silia Capsis, ενώ αποκαλύπτει με ποιον διαγωνιζόμενο έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

«Από το 2007 συμμετέχω στη Eurovision. Δεν πήγαινα κάθε χρόνο, αλλά υπήρχαν χρονιές που είχα και δύο συμμετοχές», δήλωσε αρχικά ο γνωστός συνθέτης και συνέχισε για την πρώτη φορά που συμμετέχει με την Κύπρο:

«Είναι μεγάλη μας τιμή που το ΡΙΚ μας έκανε ανάθεση φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κομμάτι από έναν καλλιτέχνη να πηγαίνει σε έναν άλλον. Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές, τις περισσότερες φορές συμβαίνει για καλό».

Για το ότι πέρσι δεν πήγε στη Eurovision τελικά: «Δεν στεναχωρήθηκα για εμένα, αλλά για τη Melissa, γιατί είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα, έχει φανταστική φωνή, είναι πάρα πολύ καλή και τελικά δεν έκανε καλό ούτε στην ελληνική συμμετοχή, με τον Βίκτωρα, αλλά ούτε και στη Melissa. Δεν έχω στεναχώρια, αισθάνομαι άσχημα γι αυτά τα δύο παιδιά».

Για το ποια είναι η πιο αδικημένη συμμετοχή του στη Eurovision, αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδικημένη συμμετοχή, μερικές φορές φανταζόμαστε κάτι, που πιστεύουμε ότι θα έχει καλή πορεία και θα είναι μέσα στη δεκάδα, όμως πολλές φορές γίνονται και πράγματα λάθος, όπως με την Demy, πιστεύω ότι όλα είχαν συνωμοτήσει να πάνε όλα χάλια».

Για το ποια συμμετοχή έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε, τόνισε: «Το 2008 όταν είχα γράψει το τραγούδι της Ουκρανίας κέρδισε η Ρωσία, εκεί η Lorak θα μπορούσε να είχε κερδίσει».

Με ποιον τραγουδιστή πιστεύει ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στη Eurovision: «Η Στεφανία θα ήταν μια επιλογή μου, αλλά πρέπει να δωθεί και μια ευκαιρία στη Melissa».

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνα: «Ο θεσμός της Eurovision είναι τόσο μεγάλος που μπήκε και η πολιτική στη μέση»