Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητά μου για να βρω…»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητά μου για να βρω…»

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητά μου για να βρω…»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας, τις κριτικές, τη σύντροφό του, την πρόταση για το Survivor, τις επαγγελματικές δυσκολίες αλλά και ευκολίες.

Αναφερόμενος στην διαχείριση της αναγνωρισιμότητας του από μικρή ηλικία, είπε:

«Την αναγνωρισιμότητα την διαχειρίστηκα λέγοντας ”ναι” στις πολλές επαγγελματικές προτάσεις που μου έρχονταν. Είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα όταν είσαι αναγνωρίσιμος. Το καλάμι το καβαλάς είτε είσαι αναγνωρίσιμος είτε όχι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγνώστους που νομίζουν ότι έχουν πιάσει το λαχείο.

Δεν το καβάλησα το καλάμι γιατί από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι στη θέση μου. Αρκεί να σου δώσει ένα βήμα η τηλεόραση και να τον μάθουμε αναγκαστικά. Έχουμε μάθει και ανθρώπους που δεν θα θέλαμε να τους ξέρουμε…».

Για τις καλές και κακές κριτικές, ανέφερε:

«Είναι πολύ περίεργο στις καλές κριτικές λέω, ”ναι, ευχαριστώ..”, στις κακές κριτικές λέω, ”τώρα γιατί μου το λες αυτό και δεν μου λες κάτι καλό;”. Ένα σχόλιο που έχουν γράψει για εμένα ήταν ”να έρθει η αστυνομία θεάτρου να πάρει τον Κουρούμπαλη”, ήταν πολύ αστείο αυτό».

Επίσης αναφέρθηκε στη σύντροφό του Φρόσω Κορρού και την πρόταση για το Survivor, τι είπε:

«Δεν μου αρέσει όταν κάποιος φλερτάρει την γυναίκα μου. Εντάξει το χαίρομαι αλλά δεν μπορώ να πω εντάξει, ”καθίστε παιδιά μην σας ενοχλώ”…».

«Μου είχαν κάνει πρόταση για το Survivor αρνήθηκα, θα πήγαινα γιατί είμαι survivor από μόνος μου αλλά όχι με μια κάμερα να με κυνηγάει από πίσω…».

Για τις επαγγελματικές δυσκολίες και ευκολίες, είπε:

«Η περίοδος που έπαιζα στα πετυχημένα σίριαλ στην τηλεόραση ήταν φρενήρης. Ειδικά στην “Πολυκατοικία” ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος δουλειάς που προσωπικό χρόνο είχα μόνο όταν οδηγούσα την μηχανή μου».

«Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά μου για προσωπικό μου όφελος για να βρω τραπέζι σε μαγαζί που ήταν ρεζερβέ, για να μπω σε κλαμπ. Μια φορά είχα γυρίσει όλη την Ευρώπη με την μηχανή και στο λιμάνι της Βενετίας έφτασα μουσκεμένος και χωρίς λεφτά. Με αναγνώρισε η κοπέλα στο ταμείο και μου προσφέρανε καμπίνα και με κέρασαν χωρίς να το ζητήσω. Τώρα τι να πω; ότι δεν το έχω εκμεταλλευτεί;…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: