Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να ρωτήσεις τη Φαίη αν έχω σχέση. Εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινήσει»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να ρωτήσεις τη Φαίη αν έχω σχέση. Εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινήσει»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να ρωτήσεις τη Φαίη αν έχω σχέση. Εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινήσει»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση, το τηλεοπτικό του μέλλον ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και τα τηλεοπτικά πάνελ.

Αναφερόμενος στο σχόλιο της Φαίη Σκορδά για το ότι βρίσκεται σε σχέση, είπε:

«Καλά κανείς και με ρωτάς αλλά να ρωτήσεις τη Φαίη. Εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινήσει. Δεν την κάνω μπλοκ έτσι εύκολα. Δεν κάνω μπλοκ, δεν μπορώ να το σταματήσω εκεί αλλά ότι δεν κάνω μπλοκ έτσι εύκολα ισχύει».

«Η Ιλένια Γουίλιαμς είναι δικός μου άνθρωπος και εγώ φυσικά την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικά προδιαθετημένη γιατί είναι δικός μου άνθρωπος. Όποτε θα πει ότι καλύτερο για εμένα και για αυτό και την ευχαριστώ. Είμαστε κάτι παραπάνω, είμαστε οικογένεια με την Ιλένια».

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, ανέφερε:

«Δεν έχω συζητήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Καλά δεν θα το έλεγα αλλά ειλικρινά δεν έχουμε κάνει συζήτηση. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι η Ελένη θα είναι ο πρώτος άνθρωπος, είτε έχει για εμένα πρόταση είτε δεν έχει, που θα μιλήσω. Η Ελένη και το κανάλι μου είναι ο πρώτος φορέας που θα απευθυνθώ».

«Τι σημαίνει σκληρό gossip, δεν υπάρχει αυτό»

Επίσης αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πάνελ και τον Δημήτρη Μακαλιά, τι είπε:

«Νομίζω ότι αυτό που είπα για τον Δημήτρη Μακαλιά μεγεθύνθηκε. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, τον εκτιμώ παρά πολύ όποτε μπορεί να πει ότι θέλει και να τον ακούσω ως κριτική και μάλιστα ως εποικοδομητική κριτική. Δεν είπα τίποτα περισσότερο από το ότι είναι πιο αιχμηρό το σχόλιο της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα».

«Το πιο αιχμηρό σχόλιο στο lifestyle το περίμενες από την Κατερίνα Καινούργιου, πλέον το κάνουν και άλλες εκπομπές. Αυτό που υπερθεμάτισα είναι ότι πλέον “τα χώνει” η Μπέττυ ενώ έχουμε συνηθίσει στις εκπομπές να “τα χώνει” το πάνελ και να ισορροπεί ο παρουσιαστής».

«Τι σημαίνει σκληρό gossip, δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχει η προσέγγιση του παρουσιαστή και της παρουσιάστριας καθώς και του αρχισυντάκτη. Μπορείς να πει το χειρότερο πράγμα και να γελάσουμε όλοι και μπορείς να πεις το πιο ήπιο και να παρεξηγηθούν όλοι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Ψάρωσε» με τη φάρσα που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος