Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν μου αρέσει το Survivor, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και…»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν μου αρέσει το Survivor, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και…»

Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν μου αρέσει το Survivor, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και…»

«Γιατί να πάει ο Φραγκολιάς στο Survivor;»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για το φετινό Survivor, παλαιότερες συνεργασίες, το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναφερόμενος στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Η αλλαγή την ψηφοφορία είναι περίεργη, δεν είναι σωστή απόφαση να μη συμμετέχει ο κόσμος.

Βέβαια εμένα δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, βρίσκω ότι προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να προβάλλεται αλλά τι να πω…

Δεν είμαι από τους φανατικούς τηλεθεατές. Έκατσα και το είδα για τον ”σκωτσέζο” που είναι ίδιος ο Φραγκολιάς, έχει πλάκα είναι φυσιογνωμία, αν φύγει αυτός δεν θα το ξαναδώ ποτέ.

Γιατί να πάει ο Φραγκολιάς στο Survivor; Αν ποτέ τελειώσει το Happy Day που δεν θα γίνει, ας μπει».

Για παλαιότερες συνεργασίες, είπε: «Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, δεν ασχολούμαι καθόλου.

Υπήρχαν προβλήματα σε παλαιότερες συνεργασίες μου αλλά δεν ένιωσα ότι δεν ταιριάζω σε ένα πάνελ, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Εγώ δεν κρατάω κακίες, έχω ένα πράγμα που δεν ξέρω αν είναι φυσικό μου ή το έχω πετύχει. Ξεχνάω από κάθε σχέση τα κακά και κρατάω μόνο τα καλά. Μου έχει τύχει να βρεθώ με συντρόφους που είχα στο παρελθόν και να μην θυμάμαι τα κακά που μου λένε…».

Σχετικά με το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανέφερε: «Το Happy Day έχει κερδίσει τη μάχη με την τηλεθέαση και τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν και άλλες πετυχημένες εκπομπές αλλά το δικό μας είναι ένα πετυχημένο προϊόν.

Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουμε καλές και κακές ανθρώπινες στιγμές, πορευόμαστε και βλέπουμε».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης

Ελένη Τσολάκη: Δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει στο Survivor;