Δημήτρης Παπανώτας: «Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη καλά… αριστερά μυαλά»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας: «Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη καλά… αριστερά μυαλά»

Δημήτρης Παπανώτας: «Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη καλά… αριστερά μυαλά»

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στο Πρωινό Σουσού για την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και για το εάν ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει τελικά στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ήταν μια σεζόν με πολύ υλικό, με πολύ ενδιαφέρον και νομίζω ότι οι μεταγραφές είναι αυτές που θα παίξουν θα έχουν ενδιαφέρον. Με ενδιαφέρον περιμένω να δω πού θα πάνε άνθρωποι που έχουν περιεχόμενο, όπως η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη. Εγώ έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο», σχολίασε αρχικά τα της τηλεόρασης.

Για την κόντρα Λιάγκα – Τσιμτσιλή και το αν τελικά ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, τόνισε: «Δεν το ξέρω καθόλου, όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι και καλεσμένος. Στους γάμους συνήθως dj δεν έχουμε. Αυτοί θέλουν live… Εγώ στη θέση του θα καλούσα τη Ριάνα.  Αν ήταν η Ριάνα οπωσδήποτε θα πήγαινα. Φυσικά και δεν θα πήγαινα στον γάμο».

«Εύχομαι στον κ. Κασσελάκη καλή επιτυχία και καλά αριστερά μυαλά το κυριότερο, γιατί βλέπω πράγματα τα οποία είναι εντελώς λάθος και δεν ξέρω ποιος του υπαγορεύει την επικοινωνιακή πολιτική, να τον απολύσει και να βρει άλλον», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

 Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Παπανώτας για Ελένη Μενεγάκη: «Της την είχε σπάσει το κυνηγητό με τους παπαράτσι και είπε…»