Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είμαστε συνάδελφοι, εκείνη είχε μοντελάδικο»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είμαστε συνάδελφοι, εκείνη είχε μοντελάδικο»

Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν είμαστε συνάδελφοι, εκείνη είχε μοντελάδικο»

Ο δημοσιογράφος θέλησε να απαντήσει στη γνωστή booker μοντέλων

Για την «κόντρα» του με την Έλενα Χριστοπούλου, μετά την ανάρτησή της στο Instagram προς το πρόσωπό του, ρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Έλενα Χριστοπούλου: «Καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, κύριε Δημήτρη Παπανώτα»

«Εγώ στην εκπομπή σχολίασα απλά το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη, αλλά δικαίωμά της είναι να νιώθει όπως θέλει η κοπέλα.

Ούτε έχω κανένα πρόβλημα. Καταρχήν, δεν είμαστε συνάδελφοι. Υπηρετούμε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους. Εγώ είμαι δημοσιογράφος, εκείνη είναι δημόσιες σχέσεις, μάνατζερ, είχε μοντελάδικο; Δεν έχει καμία σχέση η δουλειά μας.

Το να σχολιάζει ένας δημοσιογράφος την επιτυχία ενός προϊόντος έξω από τη δημοσιογραφία, είναι δικαίωμά του. Το ίδιο και όταν κάνεις τον μάνατζερ. Η επιτυχία της δουλειάς σου φαίνεται. Κακώς το κάνει τεράστιο στο μυαλό της.

Αν έχει κάνει επιτυχία αυτός που μανατζάρεις είσαι πετυχημένος μάνατζερ. Κακώς το παίρνει προσωπικά. Καλό θα ήταν να μάθει η πιάτσα ότι οι απόψεις των δημοσιογράφων είναι για να βελτιώνονται και όχι για να λιθοβολούνται» τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου: «Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»

Αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τις αλλαγές στην εκπομπή του τη νέα σεζόν, απάντησε: «Έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις, τον αγαπώ, είναι καλό παιδί».

Ενώ για το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου που ακούγεται για την παρουσίαση εκπομπής δήλωσε: «Παρακαλάμε την κ. Σταυροπούλου για το “Μεγάλο Παζάρι”, έχουμε πέσει στα γόνατα, αλλά δεν… Τι είναι αυτό δεν ξέρω. Κι εκεί διαφωνώ με αυτές τις επιλογές και τις απόψεις. Εγώ δεν θα την επέλεγα, θα επέλεγα κάτι πιο φρέσκο. Σε όλα τα κόνσεπτ να βλέπουμε την κ. Σταυροπούλου; Κριτης, παρουσιαστής, στο θέατρο, στις ταινίες, λες και χάθηκε όλη η σόουμπιζ. Μου φαίνεται “κουφό”».

«Δεν γίνεται να κάνουν τηλεόραση άνθρωποι που δεν έχουν σχέση μαζί της και να διαλέγουμε ανθρώπους από καμπαρέ. Δεν είναι τόσο απλό. Ότι το Mega διάλεξε ως Γρηγόρη Αρναούτογλου, ένα παιδί που ούτε το ξέρουμε καλά καλά, Θεοχάρης Ιωαννίδης. Όλα χρειάζονται επανεξέταση», επεσήμανε.