Δημήτρης Παπανώτας για Χατζηγιάννη: «Δεν αντέχω άλλο τους νεοεισερχόμενους μεσήλικες…»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας για Χατζηγιάννη: «Δεν αντέχω άλλο τους νεοεισερχόμενους μεσήλικες…»

Δημήτρης Παπανώτας για Χατζηγιάννη: «Δεν αντέχω άλλο τους νεοεισερχόμενους μεσήλικες…»

Πέρασε από κόσκινο την ελληνική τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπανώτας και μεταξύ άλλων σχολίασε την ελληνική τηλεόραση.

Αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την απόφασή του να συμμετέχει ως συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε μια πολυφωνία που μου αρέσει. Βλέπουμε και ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα και τις γνώσεις και δεν θα ήταν ακριβώς η δουλειά που τους ταιριάζει. Αλλά για να τους διαλέγουν ίσως ξέρουν κάτι καλύτερα.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παράπονο; Για την προσωπική της ζωή συζητήθηκε αλλά όταν εκτίθεσαι και είσαι νούμερο ένα, το περιμένεις. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν νιώθω ότι δέχτηκε πόλεμο και απορώ πως το αισθάνεται. Οι πιο παραπονεμένοι είναι οι ευνοημένοι. Πρέπει να προσέχουμε την χρήση της λέξης μπούλινγκ. Την έχουμε κάνει του συρμού. Δεν μπορεί η οποιαδήποτε παρατήρηση μας κάνει κάποιος να την λέμε μπούλινγκ. Το μπούλινγκ είναι μια επίμονη ενοχλητική στάση απέναντι σε κάποιον.

Δεν αντέχω άλλο τους νεοεισερχόμενους μεσήλικες. Έχει μια τεράστια καριέρα τεράστια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τι τον έπιασε και θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, να γίνει παρουσιαστής, αύριο να ανοίξει μαγαζί με υδραυλικά. Ο καθένας στον τομέα του. Για να τον έχει δίπλα του η Ρούλα μπορεί κάτι να είδε. Αλλά είναι δυνατόν ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να είδα ένα ταλέντο μου και να είπα τώρα θα το αναπτύξω;

Ο Ουγγαρέζος είναι ένα ικανό παιδί και κάπου θα αξιοποιηθεί. Και το Mega μπορεί να τον αξιοποιήσει γιατί είναι δυνατό χαρτί. Ο Δημήτρης είναι αγχωτικός. Το ίδιο είχε αγχωθεί ο Αρναούτογλου όταν είχε μείνει εκτός δύο χρόνια.

Υπάρχουν αλλαγές στα πρωινά από εκείνα τα πρωινά της χρυσής εποχής. Ο Γρηγόρης θα επανέφερε εκείνα τα πρωινά και τα έχουμε ανάγκη! Η πολλή ανάμειξη της ενημέρωσης στο ψυχαγωγικό έχει μπερδέψει τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό γιατί…