Δημήτρης Παπανώτας: «Το να κάνω μηνύσεις το θεωρώ γελοίο»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας: «Το να κάνω μηνύσεις το θεωρώ γελοίο»

Δημήτρης Παπανώτας: «Το να κάνω μηνύσεις το θεωρώ γελοίο»

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για τις δηλώσεις Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Νόνη Δούνια, για τις μηνύσεις, τις δηλώσεις Έλενας Κούντουρα και το ενδεχόμενο προσθήκης του Δημήτρη Μακαλιά στο Happy Day.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Λάμπρου Κωνσταντάρα και τις μηνύσεις, είπε:

«Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του που δείχνει βαθιά  άγνοια των Ευρωπαϊκών θεμάτων. Αν κάτι με θίγει θα πάρω τηλέφωνο για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, το να κάνω μηνύσεις το θεωρώ γελοίο. Γιατί υπάρχει ο κόσμος που κρίνει και έχει την άποψη του, δεν χρειάζονται οι μηνύσεις πιστεύω. Αν βρω ευήκοα ώτα έχει καλώς, αν δεν βρω γυρνάω την πλάτη μου και φεύγω. Έτσι γίνεται μεταξύ συναδέλφων όχι αυτή η κατινιά που βλέπουμε τελευταία. Ποσό ψηλά πιστεύεις ότι είναι τα υπόγεια; Αυτοί που νιώθουν ότι είναι ψηλά και κοιτούν προς τα κάτω να μας πουν…».

Για τις δηλώσεις Έλενας Κουντούρα και το ενδεχόμενο προσθήκης του Δημήτρη Μακαλιά στο Happy Day, ανέφερε:

«Δεν αφορούσε την δίκη μου δήλωση, δεν σχολίασα ποτέ την εξωτερική εμφάνιση της Νόνης Δούνια. Ίσως κάτι της μετέφεραν λάθος».

«Δεν θα συνεργαζόμουν τηλεοπτικά με τον Δημήτρη Μακαλιά ή τον Λαμπρό Κωνσταντάρα γιατί είμαι στο Happy Day και θα είμαι. Θέλω να σου πω οτι είναι προς τιμήν του καναλιού και της Σταματίνας οτι όποια προσθήκη γίνεται στην ομάδα της εκπομπής διεροτούμαστε και οι υπόλοιποι για την άποψη μας».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: «Αυτό που είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δείχνει απέραντη ασχετοσύνη»