Δημήτρης Παπανώτας: «Υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν φόνο για να βγουν “μπροστά”»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Παπανώτας: «Υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν φόνο για να βγουν “μπροστά”»

Δημήτρης Παπανώτας: «Υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν φόνο για να βγουν “μπροστά”»

Όσα είπε με αφορμή τη σχέση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη

«Τροφή» για σχολιασμό στο Happy Day έδωσε η πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη, η οπία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Νίκο Μουτσινά και την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί αναμεά τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει αρχικά ότι ο Νίκος Μουτσινάς στο κομμάτι της δουλειάς του δεν κρατάει κακίες, ωστόσο ο Δημήτρης Παπανώτας είχε κάποιες απορίες που ζητούσαν επίλυση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές ευχές στον Θέμη Σοφό για τα γενέθλιά του

«Όταν είσαι χρόνια φίλος, ό,τι και να έχει συμβεί, αν έχεις διάθεση, το συζητάς και το λύνεις. Δεν αρκείσαι στο να αφήνεις κάτι να εννοηθεί. Εμένα πάει το μυαλό μου ότι έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω “αυτό που είπες δεν είναι ωραίο”, το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες “είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου”», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πλευρά του, τόνισε: «Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους.

Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε»;

«Δεν το ξέρω», του απάντησε κι εκείνος συμπλήρωσε: «Ούτε κι εγώ. Ας ρωτήσουμε τη Μαρία».