Δημήτρης Σούρας: «Μάρθα, σήμερα είναι η τελεία – Μας λείπεις!»
Πρωινές εκπομπές

Δημήτρης Σούρας: «Μάρθα, σήμερα είναι η τελεία – Μας λείπεις!»

Δημήτρης Σούρας: «Μάρθα, σήμερα είναι η τελεία – Μας λείπεις!»

Λύγισε ο κολλητός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη

Για την τελευταία επιθυμία της σπουδαίας ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη, μίλησε ο κολλητός της φίλος και ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Καλεσμένος στη «Super Κατερίνα» μοιράστηκε τη στιγμή που έριξε την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη στη θάλασσα και αποκάλυψε ποιο τραγούδι ήθελε να τη συνοδεύει στην τελευταία της κατοικία.

«Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές, ήταν αμήχανη. ρίξαμε την τέφρα στη θάλασσα και ακουγόταν το τραγούδι “Η Δραπετσώνα” που ήταν το αγαπημένο της τραγούδι.

Ό,τι κάναμε ήταν όλα επιθυμία της Μάρθας.  Η Ντόρα Δούμα είναι η οικογένεια της Μάρθας, δεν υπήρχε η μία χωρίς την άλλη», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λένε τα δικά τους και σαν λαός κρίνουν. Εμείς είχαμε την Μάρθα μας, μαζί με τη Μάρθα είχαμε την Μάρθα Καραγιάννη και μαζί με αυτό είχαμε μια νομική διαδικασία.

Και αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε την αποτέφρωση και ήθελαν συγγενή πρώτου βαθμού, ενώ δεν υπάρχει κανείς».

Στο τέλος, μη συγκρατώντας τα δάκρυά του απευθύνθηκε στη σπουδαία ηθοποιό λέγοντάς της: «Μάρθα, σήμερα είναι η τελεία. Μας λείπεις!».