Δήμος Αναστασιάδης: «Όποιος ξέρει την Άντζελα Δημητρίου, ξέρει…»
Πρωινές εκπομπές

Δήμος Αναστασιάδης: «Όποιος ξέρει την Άντζελα Δημητρίου, ξέρει…»

Δήμος Αναστασιάδης: «Όποιος ξέρει την Άντζελα Δημητρίου, ξέρει…»

Δεν θέλησε να απαντήσει για τη σχέση της «Λαίδης» με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Δήμος Αναστασιάδης ενώνουν τις φωνές τους στο Barbarella Stage, ωστόσο, η «Λαίδη», δεν έδωσε το παρών στην κοινή συνέντευξη Τύπου τους για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο τραγουδιστής από τη μεριά του, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη συνεργασία τους, ενώ ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της τραγουδίστριας με την κόρη της.

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Σε ερώτηση για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: Θα βγει στον «αέρα» η εκπομπή της, μετά την αδιαθεσία της;