Δήμος Βερύκιος: «Τώρα πια γέρασα, είμαι ο μπαρμπα-Δήμος και δεν είμαι για τα κοσμικά»
Πρωινές εκπομπές

Δήμος Βερύκιος: «Τώρα πια γέρασα, είμαι ο μπαρμπα-Δήμος και δεν είμαι για τα κοσμικά»

Δήμος Βερύκιος: «Τώρα πια γέρασα, είμαι ο μπαρμπα-Δήμος και δεν είμαι για τα κοσμικά»

Θα είναι και του χρόνου στο Happy Day;

Για την άκρως επιτυχημένη χρονιά που διανύει το Happy Day, τη συνεργασία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και το σενάριο να τον δούμε ως κεντρικό παρουσιαστή σε δική του εκπομπή, μίλησε στο Breakfast @Star, ο Δήμος Βερύκιος.

«Το Happy Day είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι με μπουνάτσα και θύελλες. Η Σταματίνα είναι ένα χαρισματικό παιδί το οποίο είχα την τύχη να το διαγνώσω από τις πρώτες κιόλας μέρες. Δεν κάνουμε συχνά παρέα και εκτός της εκπομπής, αλλά συνεννοούμαστε με τα μάτια», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Για τη φετινή σεζόν που ολοκληρώνεται, δήλωσε: «Θεωρείται ότι είναι από τις πιο επιτυχημένες. Έχει δέσει η ομάδα γιατί έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, είναι ετερόκλητη, συμμετέχουν όλοι. Δεν παρακολουθώ τους άλλους, εμένα η δουλειά μου είναι στο ενημερωτικό κομμάτι. Όταν βγαίνω από το 15λεπτο ρίχνομαι στη δουλειά. Πολλές φορές τα μαθαίνω από το τι θα παίξει νωρίτερα το Happy Day και πιάνω τον σφυγμό».

Για το αν θα παρουσίαζε ο ίδιος μια εκπομπή, απάντησε: «Ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να γίνω κεντρικός παρουσιαστής γιατί ξέρω τις δυνατότητές μου. Αν μου γινόταν πρόταση θα την απέρριπτα. Ποτέ κεντρικός, ποτέ εκπομπάρχης».

«Τα σχέδιά μου για το καλοκαίρι θα είναι “φτωχά”, γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. Περιορισμένα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους celebrities. Εγώ τώρα πια γέρασα, είμαι ο μπαρμπα-Δήμος και δεν είμαι για τα κοσμικά. Αυτά που κοροϊδεύω, δεν θέλω να τα κάνω», τόνισε για τα καλοκαιρινά του σχέδια.

«Θα είμαι στην εκπομπή και του χρόνου», κατέληξε.