Διονύσης Μακρής: «Στην καραντίνα έφτασα 130 κιλά και έχω χάσει ήδη τα 52»
Πρωινές εκπομπές

Διονύσης Μακρής: «Στην καραντίνα έφτασα 130 κιλά και έχω χάσει ήδη τα 52»

Διονύσης Μακρής: «Στην καραντίνα έφτασα 130 κιλά και έχω χάσει ήδη τα 52»

Όσα είπε στην κάμερα του OPEN

Στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε ο Διονύσης Μακρής που τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το Fame Story.

Ο τραγουδιστής που έχουμε χρόνια να τον δούμε στην τηλεόραση, μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor, τα κιλά που έχασε και την οικογένειά του.

«Δέχτηκα πρόταση για το περσινό Survivor αλλά είχα κάνει εγχείρηση στο πόδι και δεν μπορούσα να πάω. Ειδικά να κοιμάμαι σε τέτοιες συνθήκες», είπε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με τα κιλά που έχασε είπε: «Στην καραντίνα έφτασα τα 130 κιλά και έχασα 52 κιλά με μεγάλη προσπάθεια. Μέσα σε έναν χρόνο τα έχασα με σκληρή δουλειά.

Έκανα πολλή γυμναστική και διατροφή. Έχω φάει τόση φακή και τόσο μπρόκολο που δεν το εύχομαι σε κανέναν. Το έκανα για λόγους υγείας, δεν μπορούσα να βάλω το παπούτσι μου και στον ύπνο μου είχα θέματα με την αναπνοή μου».

Ο Διονύσης Μακρής παντρεύτηκε και απέκτησε για έναν γιο και δήλωσε «τρελομπαμπάς».

«Έχω έναν γιο 23 ετών και τώρα έκανα και τον δεύτερο μου γιο. Ο μικρός είναι μαγεία από την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι τώρα. Είμαι τρελομπαμπάς.

Δεν σκεφτόμουν το ενδεχόμενο γάμου εάν δεν έβρισκα τη σύζυγό μου. Έχω μια υπέροχη γυναίκα και την ευχαριστώ. Ήταν έρωτας μεγάλος», ανέφερε.