Δολοφονία στη Νίκαια: «Ο πεθερός κόλλησε την κάννη στο σώμα του γαμπρού του»
Πρωινές εκπομπές

Δολοφονία στη Νίκαια: «Ο πεθερός κόλλησε την κάννη στο σώμα του γαμπρού του»

Δολοφονία στη Νίκαια: «Ο πεθερός κόλλησε την κάννη στο σώμα του γαμπρού του»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού

Μια νέα δολοφονία απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες, ένας 64χρονος πεθερός στην Νίκαια, έστησε καρτέρι στον γαμπρό του, τον σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το ρεπορτάζ έδειξε η εκπομπή Super Κατερίνα. Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας;

Σήμερα το πρωί στο κέντρο της Νίκαιας ένας 64χρονος άνδρας ο πεθερός ενός ζευγαριού μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους, έστησε καρτέρι στον γαμπρό του, τον πυροβόλησε και έπειτα έστρεψε την κάνη του όπλου προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος άνδρας μετά το χωρισμό με τη σύζυγό του κατηγορούσε τον γαμπρό και την κόρη του ότι έφταιγαν και ότι έκρυβαν την πρώην σύζυγό του στο σπίτι τους.

Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή;

«Γύρω στις έξι και μισή ο 64χρονος άνδρας κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη και στήθηκε έξω από το γκαράζ του σπιτιού. Είχε μια ήπια συνομιλία με τον γαμπρό του όπως είπαν οι γείτονες. Έπειτα τον πυροβόλησε με δίκαννη καραμπίνα. Υπάρχει μια νέα μαρτυρία γειτόνισσας η οποία λέει ότι η γυναίκα του γαμπρού φώναζε την τελευταία στιγμή, ”βοήθεια μην τον σκοτώσεις”.

Ο πεθερός με την σύζυγό του ήταν σε διάσταση και την παρακαλούσε καθημερινά να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη όμως δεν γυρνούσε γιατί η σχέση τους χαρακτηριζόταν από προβλήματα. Η κόρη και ο γαμπρός κλήθηκαν πολλές φορές να λύσουν αυτά τα θέματα του ζευγαριού».

«Φημολογείται ότι ο γαμπρός του, του είπε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει η πεθερά του πίσω και ότι δεν θα σου τη δώσουμε. Έπειτα κόλλησε επάνω στο σώμα του την κάννη, τον πυροβόλησε και αυτόματα αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιατροδικαστή».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: