Δολοφονία βρέφους στην Ημαθία: «Του σκότωσαν το παιδί και δεν τον άφησαν να το κλάψει»
Πρωινές εκπομπές

Δολοφονία βρέφους στην Ημαθία: «Του σκότωσαν το παιδί και δεν τον άφησαν να το κλάψει»

Δολοφονία βρέφους στην Ημαθία: «Του σκότωσαν το παιδί και δεν τον άφησαν να το κλάψει»

Όσα σοκαριστικά αποκάλυψε ο δικηγόρος του πατέρα του 6μιση μηνών βρέφους

Ο δικηγόρος του πατέρα του βρέφους, που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του στην Ημαθία, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού, λέγοντας μάλιστα ότι ο πελάτης του έχει υποστεί ξυλοδαρμό από τη γυναίκα του.

Ο κ. Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος του πατέρα του βρέφους, ρωτήθηκε για το τι έγινε στην κηδεία του μωρού, όπου ο πατέρας πήγε, αλλά λέγεται ότι τον κυνήγησαν.

«Τον είχε χτυπήσει»

«Ο πατέρας έζησε ένα θρίλερ, του σκότωσαν το παιδί και δεν τον άφησαν να το κλάψει. Τα πεθερικά του δεν τον άφησαν. Ο πατέρας θεωρεί συνυπεύθυνους για την κατάσταση και την όλη εξέλιξη και τους γονείς της συζύγου του, καθώς γνώριζαν την ψυχιατρική της κατάσταση και του την απέκρυπταν», αποκάλυψε.

«Ποτέ δεν του είπαν να πάει στην κηδεία. Προσπαθούσαμε να μάθουμε πού είναι η σωρός, μας έλεγαν ψέματα για το πού είναι», δήλωσε.

«Ο άνθρωπος είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία, η γυναίκα δεν ήταν καλά. Τον είχε χτυπήσει. Τον ζήλευε παθολογικά. Δεν το είχε καταγγείλει, σηκώθηκε κι έφυγε. Είχε σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Το παιδί ήταν 6 μηνών και θήλαζε. Κινδύνευε η ζωή του κι έφυγε. Απευθύνθηκε στα πεθερικά του, δεν μπορούσε να πάρει το παιδί 6 μηνών από τη μάνα του», πρόσθεσε.

«Οι γονείς δεν έχουν ευθύνη κι έχει ο πατέρας. Ο πατέρας ήθελε να το πάρει το παιδί, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Ένα παιδί 6 μηνών δύσκολα αφαιρείται από τη μητέρα. Δεν πρόλαβε να κάνει τις διαδικασίες. Το παιδί δεν του επέτρεπαν να το δει», τόνισε.

«Η μητέρα είναι σε σχιζοφρενική κατάσταση»

Τι είπε στον εισαγγελέα η μητέρα του βρέφους που το δολοφόνησε στην Ημαθία. Ο δικηγόρος της αποκάλυψε στην «Super Κατερίνα».

«Η μητέρα είναι σε μια κατάσταση σχιζοφρενική. Δεν μπορεί να υπάρχει και απόλυτα λογική επικοινωνία με τη μητέρα, γιατί είναι βέβαιο ότι μόνο ήρεμη δεν ήταν. Λάμβανε φαρμακευτική αγωγή», είπε αρχικά.

«Μου είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί της. “Πήγα να το ταϊσω, δεν έτρωγε, το πίεζα και συνέβη”, μου είπε στην αρχή, μετά δεν υπήρχε επικοινωνία. Με τον πατέρα υπήρχε μια διάσταση από τον Σεπτέμβρη», τόνισε.