Έφη Παπαθεοδώρου για Στέφανο Κασσελάκη: «Για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω, ούτε να βλέπω»
Πρωινές εκπομπές

Έφη Παπαθεοδώρου για Στέφανο Κασσελάκη: «Για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω, ούτε να βλέπω»

Έφη Παπαθεοδώρου για Στέφανο Κασσελάκη: «Για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω, ούτε να βλέπω»

Τι είπε για την περίοδο που έπαιζε στο Παρά Πέντε;

Στην εκπομπή, Δύο στις 10, παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Παπαθεοδώρου και μιλά για την εποχή του Παρά Πέντε και τα λόγια που της είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μεταξύ άλλων, όταν έγινε αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη η ίδια είχε μια από τις πιο επικές αντιδράσεις!

«Δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα στον χώρο μας, άμα δεν ήσουν μες στα παρασκήνια. Το έζησα αυτό εγώ μετά στο πετσί μου. Όχι ότι περιφρονώ τους συναδέλφους αλλά γίνονται ίντριγκες για το ποιος θα πάρει τον ρόλο, πως θα γίνει αυτό και με ποιον θα κοιμηθείς. Τώρα τα λέμε αλλά ανέκαθεν έτσι ήταν. Κάπου και εμένα δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω ρόλους που μπορούσα να παίξω. Οπότε, όταν με πήρε τηλέφωνο η Ειρήνη Κουμαριανού, είπα “δεν θέλω”.

Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Στο παρά πέντε, είπα “πω πω, χάλια είμαι”. Με παίρνει όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου λέει, “κυρία Έφη, θρίαμβος”. “Τι θρίαμβος, Γιώργο μου, αίσχος είμαι” του απάντησα και μου είπε πως μπορώ και καλύτερα. “Θα προσπαθήσω” του είπα και έγινε το μπαμ και… τρέλα σκέτη! Πήγαινα στο δρόμο και με φώναζαν Θεοπούλα από εδώ, Θεοπούλα από εκεί, αφού και τώρα Θεοπούλα με φωνάζουν μετά από 15 χρόνια.

Έχω σιχαθεί και έχω μουτζώσει, να το πω ευθέως, γιατί ντρόπιασαν μια μεγάλη προσπάθεια και έναν μεγάλο αγώνα. Ασ’ το, δεν συγχωρώ με τίποτα τέτοια πράγματα! Έχω μισήσει ανθρώπους, που εγώ δεν μίσησα ποτέ στη ζωή μου, γιατί ξαφνικά τα ιερά και τα όσια τα φτύνουν και τα πατάνε.

Μην μου αναφέρεις και το όνομα (Στέφανος Κασσελάκης). Με συχγωρείς πάρα πολύ, για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω ούτε να βλέπω. Δεν θέλω, μην μου μιλάς για αυτό το άτομο».

Διαβάστε επίσης

Έφη Παπαθεοδώρου: «Κάποτε χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά…»