Ειρήνη Νικολοπούλου: «Η συνέντευξη με τον Αραφάτ έγινε με προτεταμένα τα όπλα»
Πρωινές εκπομπές

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Η συνέντευξη με τον Αραφάτ έγινε με προτεταμένα τα όπλα»

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Η συνέντευξη με τον Αραφάτ έγινε με προτεταμένα τα όπλα»

Οι άγνωστες ιστορίες που μοιράστηκε η δημοσιογράφος

Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, και την στήλη Secret Stories παραχώρησε συνέντευξη η Ειρήνη Νικολοπούλου και αποκάλυψε όσα περιστατικά δεν γνωρίζουμε πίσω από τις κάμερες.

«Είχα φέρει στο νυχτερινό δελτίο την κόρη μου που ήταν τεσσάρων ετών, μόλις ξεκίνησε το δελτίο μπήκε μέσα και ξεκίνησε να βήχει. Σε μία πρωτοχρονιάτικη εκπομπή φορούσα μία τουαλέτα του Ασλάνη και ξαφνικά πάνω στο χορό σκίστηκε από πάνω μέχρι κάτω.

Ήμασταν στην Τύνιδα το 1992, θα έπαιρνα συνέντευξη από τον Γιάσερ Αραφάτ χωρίς να ξέρω τι ώρα θα γίνει, καθώς έπρεπε να συμβεί υπό άκρα μυστικότητα. Ξαφνικά, ενώ είναι 11 το βράδυ και έχω βάλει μπικουτί, άνοιξε η πόρτα και μπαίνει φουριόζα η υπεύθυνη τύπου του Αραφάτ, χωρίς να χτυπήσει την πόρτα.

Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάρω απλά την τσάντα μου και να φύγουμε. Με πήραν και φύγαμε κατευθείαν για τη συνέντευξη. Δεν είναι αστείο. Το λες ως αστείο μετά από 31 χρόνια, αλλά καθόλου αστείο δεν ήταν. Με προτεταμένα τα όπλα έγινε η συνέντευξη, ώσπου ο Αραφάτ γλύκανε τόσο πολύ και μου έδωσε ένα υπέροχο σακάκι με κεντήματα.

Στην τηλεόραση δεν κάνεις τον δήθεν, θα κάνεις τα πάντα, θα κουβαλήσεις και κάμερα λίγο, θα γίνεις και φωτιστής. Υπήρξα μακιγιέζ του προέδρου της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν και του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο. Ήμουν στο Χόλιγουντ με έναν ξένο κάμεραμαν. Κατεβήκαμε στην παράλια και άκουσα τη γνωστή… κακή ωραία ελληνική λέξη, και είδα τον Άντονι Κουίν μπροστά μου».

Διαβάστε επίσης

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Είμαι σε πολυκατάστημα, σκέφτομαι ότι απολύθηκα από το Mega και λιποθυμάω…»