Εκδικάζεται τον Μάρτιο η υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη που έχει κατηγορηθεί για βιασμό
Πρωινές εκπομπές

Εκδικάζεται τον Μάρτιο η υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη που έχει κατηγορηθεί για βιασμό

Εκδικάζεται τον Μάρτιο η υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη που έχει κατηγορηθεί για βιασμό

«Υπάρχει στίγμα αναπόφευκτα και το ψυχολογικό βάρος ήταν μεγαλύτερο από όσο περίμενα», ανέφερε η καταγγέλουσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη πετυχημένης σειράς που έχει κατηγορηθεί για βιασμό.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση προκύπτουν στοιχεία τα οποία στοιχειοθετούν τα όσα έχει καταγγείλει η ηθοποιός εις βάρος του σκηνοθέτη και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 20 Μαρτίου.

Η μηνύτρια του σκηνοθέτη «έσπασε» την σιωπή της και θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να ακουστεί ξανά το όνομά της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν επιθυμώ να μιλήσω και ούτε επιθυμώ να ξανά ακουστεί το όνομα μου. Έκανα τη μήνυση μου και ευτυχώς πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης και είμαι ικανοποιημένη για αυτό. Όλο αυτό όμως είχε ένα τεράστιο ψυχολογικό κόστος. Δεν επιθυμώ να λέγεται ξανά το όνομα μου στις εκπομπές. Περιμένω να τελειώσει όλο αυτό και να συνεχίσω και εγώ όμορφα τη ζωή μου.

Γνωρίζω ότι η υπόθεση θα βγει ξανά στην επιφάνεια και ότι το θέμα θα παιχτεί ίσως ακόμα και τώρα. Αυτό που επιθυμώ εγώ είναι να μην ξανά ακουστεί το όνομα μου, όπως δεν ακούστηκε και δεν μάθαμε ποτέ ποιες ήταν οι κοπέλες που έκαναν μήνυση στον Φιλιππίδη.

Υπάρχει στίγμα αναπόφευκτα και το ψυχολογικό βάρος ήταν μεγαλύτερο από όσο περίμενα. Για αυτό και δεν επιθυμώ να ακούγεται ξανά το όνομα μου και να πέσουν πάλι τα φώτα όλα προς τα εμένα. Ήταν και είναι δύσκολη η διαχείριση του. Η Δικαιοσύνη με στήριξε από την πρώτη στιγμή και είμαι χαρούμενη για αυτό. Θέλω όμως να τελειώσει.

Δεν είναι εύκολες αυτές οι διαδικασίες. Για αυτό καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πολλές γυναίκες που έχουν υποστεί βία δεν προβαίνουν σε τέτοιες καταγγελίες ποτέ. Ο μόνο λόγος που έκανα επώνυμα την καταγγελία ήταν για να βρεθούν και αλλά θύματα και να ξέρουν που να απευθυνθούν, όπως και έγινε. Αυτό είχε το κόστος να ακουστεί το όνομα μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή: