Έξαλλος ο Ετεοκλής Παύλου: Η περιπέτεια που πέρασε λόγω Ερντογάν – «Η κόρη μου ήταν στο νοσοκομείο και…»
Πρωινές εκπομπές

Έξαλλος ο Ετεοκλής Παύλου: Η περιπέτεια που πέρασε λόγω Ερντογάν – «Η κόρη μου ήταν στο νοσοκομείο και…»

Έξαλλος ο Ετεοκλής Παύλου: Η περιπέτεια που πέρασε λόγω Ερντογάν – «Η κόρη μου ήταν στο νοσοκομείο και…»

Ο παρουσιαστής αφηγήθηκε τα όσα έζησε στο κέντρο της Αθήνας, θέλοντας να φτάσει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η μικρή Μελίτα

Από εκείνους που πέρασαν τεράστια ταλαιπωρία στον δρόμο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (7/12) ημέρας, εξαιτίας της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα, ήταν ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο παρουσιαστής, το πρωί της Παρασκευής, μοιράστηκε τα όσα έζησε, στην προσπάθειά του να φτάσει στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν η άρρωστη κορούλα του, Μελίτα, μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος την είχε μεταφέρει εκεί.

«Έξαλλος είμαι, έξαλλος! Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο», συνέχισε ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο; Και τι μου απαντάει; Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου εμφανώς εκνευρισμένος.

«Του λέω: πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου: «Έμενα στο σπίτι μου αναγκαστικά. Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι»