Ελεάνα Στραβοδήμου: Μοιράστηκε το βίαιο περιστατικό που έζησε με οδηγό ταξί
Πρωινές εκπομπές

Ελεάνα Στραβοδήμου: Μοιράστηκε το βίαιο περιστατικό που έζησε με οδηγό ταξί

Ελεάνα Στραβοδήμου: Μοιράστηκε το βίαιο περιστατικό που έζησε με οδηγό ταξί

Η ηθοποιός αποκάλυψε ένα σκηνικό που έζησε στον δρόμο, όταν οδηγός ταξί άρχισε να τη βρίζει

Συζήτηση για τις κακοποιητικές συμπεριφορές έπιασαν στο «Πρωίαν σε είδον» ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά και την καλεσμένη τους, Ελεάνα Στραβοδήμου κι εκείνη μοιράστηκε μαζί τους ένα βίαιο περιστατικό που της έτυχε στον δρόμο, όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε λεκτικά.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην Παραλία, τόνισε ότι πολλές φορές έχει μιλήσει και έχει αντιδράσει σε τέτοια σκηνικά είτε που έχουν τύχει σε εκείνη, είτε σε κάποιον άλλον, ενώ είναι άλλες φορές που έχει φοβηθεί να το κάνει.

«Έχω υπάρξει και σε περιστατικά που έχω μιλήσει και με κόστος πάντα. Όταν παίρνεις κάτι μέσα σου έχει ένα κόστος αυτό και έχουν υπάρξει φορές που δεν έχω μιλήσει και αναγνωρίζω ότι φοβάμαι, δεν το θεωρώ όμως αυτονόητο, το διπλοσκέφτομαι. Είναι λίγο περίεργη η εποχή, το τι μπορεί να σου συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Μου έχει τύχει στον δρόμο, αυτό το κλασσικό που λένε, με τον ταξιτζή που λες “είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου μιλούσες έτσι” σε κάτι που άντε πες ότι μπορείς να το διαπραγματευτείς. Αυτό το πώς ανοίγει η κάνουλα και βγαίνει ένα βρισίδι. Στο δικό μου περιστατικό θεώρησε ότι δεν έβγαλα έγκαιρα τα αλάρμ και σταμάτησε στη μέσα, με ουρά από πίσω τα αυτοκίνητα, βγαίνει και ξεκινάει την ευθεία επίθεση. Λες κάτσε, περίμενε, πώς πας τη βρισιά και ειδικά σε γυναίκα; Δεν φοβήθηκα, απάντησα και βγήκε και ένας οδηγός και με υπερασπίστηκε. Απαντούσα αλλά είχε κόστος», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα

https://znews.gr/media/seires/i-paralia-twitter-afto-pou-ton-granto-ton-theloun-oloi-sti-zoi-tous-me-kseperna/