Έλενα Πολυχρονοπούλου για την υπόθεση ναρκωτικών: «Το έχω αφήσει πίσω μου»
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Πολυχρονοπούλου για την υπόθεση ναρκωτικών: «Το έχω αφήσει πίσω μου»

Έλενα Πολυχρονοπούλου για την υπόθεση ναρκωτικών: «Το έχω αφήσει πίσω μου»

Μετά την αθώωσή της κοιτάει μπροστά με αισιόδοξο βλέμμα

Στην κάμερα της «Super Κατερίνας» μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά την αθώωσή της στην υπόθεση των ναρκωτικών στην οποία ενεπλάκη το όνομά της.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου, όμως επανήλθα δυναμικά. Στον ερωτικό τομέα δεν έχει γίνει κάποιο νέο ξεκίνημα, ίσως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να επενδύσω σε κάποιον άνθρωπο. Θα εμπιστευτώ αρκετά δύσκολα και στο φιλικό επίπεδο, θα είμαι πιο εγκρατής».

«Παρακολουθώ έναν πολύ καλό ψυχολόγο, που με βοηθάει να οριοθετήσω όλες μου τις σχέσεις. Καλή η αγάπη αλλά θέλει όρια» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έχω κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και υποκριτικής, ξεκίνησα από τα “Διλήμματα” στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα με ενδιέφερε να δοθεί μία ευκαιρία σε νέα πρόσωπα με μικρότερη εμπειρία, έχει υπάρξει κορεσμός».

Για τη συμμετοχή της στο Power of Love δήλωσε:

«Μπήκα εντελώς αδιάβαστη σε ένα ριάλιτι που οι περισσότεροι που μπαίνουν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Μπήκα για την εμπειρία αλλά από πίσω υπήρξαν άλλα πράγματα που με έφαγαν στη στροφή. Υπήρξε η ίντριγκα από την παραγωγή και “πετσόκομμα” στο μοντάζ, που παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είσαι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Προχωράει σε αγωγές μετά την αθώωσή της – «Ο καθένας θα πάρει ό,τι του αξίζει, όπως πήραμε και εμείς»